Çözüldü EA Games hesabım çalındı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhaba tam tarihi bilmiyorum ama en az 4 senedir aynı Origin ve EA Games hesabını kullanıyordum bildiğiniz gibi artık Origin'e erişilemiyor yalnızca EA Games var. Sorunuma geleyim 2022'nin ağustos ayında EA Games hesabımdan Apex ve Need for Speed Heat oynamıştım. Bu sıralar çalıştığım için girmeye vaktim olmadı geçtiğimiz günlerde Steam üzerinden Apex'i indirip oynamaya çalıştığımda Gmail'ime gelmesi gereken kod bo*****@gmail.com adresine gitti fakat benim böyle bir mail adresim yok. Sanırım hesabımı çalmışlar EA contact Us'a yazmayı denedim kanalı kapattıkları için yazamadım answer HQ ile iletişim kurmayı denedim EA Games hesabı istedi bana yardımcı olun not: Arkadaşlarım hesabımı kontrol ettiklerinde nickimin değiştiğini görmüş. Ayrıca elimde kanıt var hesabın bana ait olduğunu doğrulayacak.
kardeşim benim de hesabı bugün gece çalmışlar gene rusya eposta hesabı eklemişler ne yapmamız lazım hiçbir şekilde hesabıma erişemiyorum yardımını rica ediyorum

kardeşim benim de hesabı bugün gece çalmışlar gene rusya eposta hesabı eklemişler ne yapmamız lazım hiçbir şekilde hesabıma erişemiyorum yardımını rica ediyorum
hocam elinizde görseller olması lazım ayrıca sahip olduğunuz e postaya ea games tarafından doğrulama kodları geldiyse kanıt olarak sunabilirsin ea contact kısmından iletişime geç canlı birine bağlanana kadar dene bazen bakmıyorlar bakana kadar yap

hocam elinizde görseller olması lazım ayrıca sahip olduğunuz e postaya ea games tarafından doğrulama kodları geldiyse kanıt olarak sunabilirsin ea contact kısmından iletişime geç canlı birine bağlanana kadar dene bazen bakmıyorlar bakana kadar yap
cevap için çok teşekkür ederim durumu hallettim. hesabımın birinci ikinci epostaların ikisini de değiştirdiği için eposta ile giriş yapmaya çalıştığımda olmuyordu. steam ile denedim o da olmadı. en son google ile deneyeyim dedim oldu girdim bu şekilde hallettim. asıl sorun bunu nasıl başarıyorlar. bu eleman önce google hesabıma giriyor sonra diğer hesapların hepsine erişiyor ama hem google hem diğer hesapların iki faktörlü doğrulamasını nasıl atlatmış onu anlamadım. steam hesabıma da girmeye çalışmış onu yapamamış telefona kod gelmiş ona ulaşamadı herhalde bütün parolaları değiştirdim. dün bir tane oyun için trainer hile programını indirip açtım onun üzerinden bilgisayara bulaştı galiba çünkü bu exe yi açtığımda üst üste bin tane cmd penceresi açıldı zaten oradan kıllandım ama sonra akşam yattım gece girmiş hesaplara. Saldırmak için kullandığı bu exe dosyasının başka çöp dosyaları kalmış mıdır acaba gene hesaplara saldırabilir mi

cevap için çok teşekkür ederim durumu hallettim. hesabımın birinci ikinci epostaların ikisini de değiştirdiği için eposta ile giriş yapmaya çalıştığımda olmuyordu. steam ile denedim o da olmadı. en son google ile deneyeyim dedim oldu girdim bu şekilde hallettim. asıl sorun bunu nasıl başarıyorlar. bu eleman önce google hesabıma giriyor sonra diğer hesapların hepsine erişiyor ama hem google hem diğer hesapların iki faktörlü doğrulamasını nasıl atlatmış onu anlamadım. steam hesabıma da girmeye çalışmış onu yapamamış telefona kod gelmiş ona ulaşamadı herhalde bütün parolaları değiştirdim. dün bir tane oyun için trainer hile programını indirip açtım onun üzerinden bilgisayara bulaştı galiba çünkü bu exe yi açtığımda üst üste bin tane cmd penceresi açıldı zaten oradan kıllandım ama sonra akşam yattım gece girmiş hesaplara. Saldırmak için kullandığı bu exe dosyasının başka çöp dosyaları kalmış mıdır acaba gene hesaplara saldırabilir mi
kral benimde hem steam hem ea hesabım çalındı yardımcı olur musun steam supoort basvurdum ama ea support bulamadım yemin ederim ter bastı cok kötü bi durum kaç yıllık emeğim yatıyo

kral benimde hem steam hem ea hesabım çalındı yardımcı olur musun steam supoort basvurdum ama ea support bulamadım yemin ederim ter bastı cok kötü bi durum kaç yıllık emeğim yatıyo
Benim ea games eposta değiştirmişti uğraşa uğraşa en son Google hesabı ile deneyim dedim bu şekilde girdim oldu. Ve bilgisayara virüs bulaşmış bu şekilde hesaplara erişiyorlar malwarebytes ile tarattım tonla virüs çıktı

EA ile nasıl iletişime geçtiniz? Ben bulamadım.
epostaya gelen postada destek linki vardı oradan bağlanmaya çalıştım ama bir seçenekte takılıp kaldı bir türlü görüşmeye katılamadım. sonra ne yapayım derken google hesabı ile gireyim dedim google ile girmeyi başardım hesaba girince tekrar kendi epostamı bilgilerimi değiştirdim bu şekilde hallettim

Hesabı geri aldım EA ile iletişime geçtim elimde görsel ve videolu kanıtlar vardı onlar sayesinde hesabı doğrulatıp aldım herkese teşekkür ederim mesajlarınız için ayrıca tavsiyem hesabınızı güvene alın hiç olmadık anda çalınabilir.

EA ile nasıl iletişime geçtiniz acaba benim de hesabım çalındı.

EA hesabım çalındı. Doğrulama kodu için olan mail adresimi değiştirmişler. Bir de hesap ban yedi bende açıkken başka yerde açıldığı için. EA sitesine giriyorum orada her şey İngilizce olduğu için çözemedim bir türlü. Müşteri hizmetleri ya da mesajlaşma gibi bir birimleri yok mu bunların. 1 yıllık EA Pro üyelik aldık. 3 hafta sonra hesap çalındı. "@mailkv.com" diye bir uzantası var mailin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı