EA hesabı çalındı

Daha fazla  
Merhaba öncelikle, hesaba yaklaşık 1 yıldır girmemiştim. Hesabıma girmeye çalıştım ama şifre ve mail değiştirilmiş. Arkadaşımdan bakmasını istedim ve EA ismim değiştirilmemiş. Hesabımı nasıl geri alabilirim (hesabıma Rus maili bağlanmış.)

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (22).png
    Ekran Görüntüsü (22).png
    181,6 KB · Görüntüleme: 19
Merhaba öncelikle. Hesaba yaklaşık 1 yıldır girmemiştim. Hesabıma girmeye çalıştım ama şifre ve mail değiştirilmiş. Arkadaşımdan bakmasını istedim ve EA ismim değiştirilmemiş. Hesabımı nasıl geri alabilirim? (Hesabıma Rus maili bağlanmış.)
Aynı olay banada oldu. İki tane mail atarak hesabı geri aldım hocam. Hesabın ilk maili şu, 1 yıldır girmedim. Şimdi girdiğimde ise farklı bir mail gözüküyor diye yazarsanız geri alırsınız hesabı.

@Comvajum Verdiğiniz cevabı sadece mesaj yazmış olmak için yazdığınız için dislike attım hocam. Çok battı herhalde size. :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı olay banada oldu. İki tane mail atarak hesabı geri aldım hocam. Hesabın ilk maili şu, 1 yıldır girmedim. Şimdi girdiğimde ise farklı bir mail gözüküyor diye yazarsanız geri alırsınız hesabı.

@Comvajum Verdiğiniz cevabı sadece mesaj yazmış olmak için yazdığınız için dislike attım hocam. Çok battı herhalde size. :D
Sizin yaşadığınız sorun ile arkadaşın yaşadığı sorun farklı; yazmak için yazan sizsiniz. Çok anlayabildiğinizi düşünmüyorum.

Merhaba öncelikle, hesaba yaklaşık 1 yıldır girmemiştim. Hesabıma girmeye çalıştım ama şifre ve mail değiştirilmiş. Arkadaşımdan bakmasını istedim ve EA ismim değiştirilmemiş. Hesabımı nasıl geri alabilirim (hesabıma Rus maili bağlanmış.)
geçmiş olsun EA support çok kötü, çok basit problemim için 3 ay görüştüm zor hallettiler.

@Whion Saldırgan üsluba gerek yok, ben burada deneyim bildiriyorum. Ben de aynı sorunu yaşadım, ama bana 4,5 ay sonra dönüş yaptılar. Elimde yeterli kanıt olmasına rağmen hesabı geri alamadım; hesap gitmiş oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hesabımı kurtardım. EA canlı destek hattına durumumu yazdım bana yapmam gereken talimatları söyledi ben de yaptım. Şifre değiştirme linki attı mailime sonra hesabıma giriş yapabildim. Canlı destek kendine gelmiş. Hepinize cevaplarınız için teşekkür ediyorum. İyi sosyaller.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı