EA App Hesabı çalındı

Ben gidip geçmiş satın alımıda atmıştın.

Daha sonra tüm bilgiler falan atım.

Bende keyleri yok Steam'den aldım SS'ini attım belki ondandır ama baska nasıl bir sekilde atacağımki.

Bende keyleri yok Steam'den aldım SS'ini attım belki ondandır ama baska nasıl bir sekilde atacağımki.

Ubisoftan günahını bile alamazsınız bunu anladım ubisoftan alabildiğiniz için çok şanslısınız.

Son düzenleme:
sen 2dk dedin ya ban 135 dk diyor chat beklemelisin diye

galiba alamaycam ea kadar kötü bir destek yeri görmedim vpn denedim 140 dk diyor daha sonrası yok
yok yok alırsın bende de 155 dk diyordu 7 saat sonra chat açıldı aldım kanka 2 dakikada :)

alabildiniz mi ne yaptınız arkadaşlar ne durumda hesaplarınız

Ubisoftan günahını bile alamazsınız bunu anladım ubisoftan alabildiğiniz için çok şanslısınız.
ubisoft çok karaktersiz bir firma benim kurduğum hesabın sahibi olmamı kanıtlamamı istiyorlar kanıt atıyorum ihtar veriyorlar :)

dava numaran derken

ben 2 saat daha bekleyecem gibi benim vpn yaptığım yazıya 11 yazdım 17 de cevap vermeye çalışmışlar
naptın alabildin mi o görsel bende de oldu kanka hiç kapama yenileme dursun öyle chat düşüyor oraya bir süre sonra

Son düzenleme:
Bende şu an sizlerin yaptığınız adımları yaptım şu anki vaziyet bu 105 dakika oldu umarım bu gece geri dönerler.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı4757.JPG
    Ekran Alıntısı4757.JPG
    24 KB · Görüntüleme: 14

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı