EA App Hesabı çalındı

Beni de Ubisoft 5 saat zorladı ve gene de alamadım şu EA'yi almak icin beklemek yordu sadece.

Ben Ubisoft sadece mail atım 4 ker falan sonunda aldım Epic 3 gün bekleteceğiz dediler bekledim onu da aldım lakin bu chat olayı bozdu mail daha hızlı geldi bana

Beni de Ubisoft 5 saat zorladı ve gene de alamadım şu EA'yi almak icin beklemek yordu sadece.

EA alırsan haber edebilir misin bide bu raya yazabilir misin?

Ben Ubisoft sadece mail atım 4 ker falan sonunda aldım Epic 3 gün bekleteceğiz dediler bekledim onu da aldım lakin bu chat olayı bozdu mail daha hızlı geldi bana.

Ben attım ubisofta kanıt istedi ilk emailini video özetini vb. attım bot cevapladığı için kabul etmedi. Şansınız iyi denk gelmiş yoksa Ubisoft'tan hesap almak imkansız.

Ben Ubisoft sadece mail atım 4 ker falan sonunda aldım Epic 3 gün bekleteceğiz dediler bekledim onu da aldım lakin bu chat olayı bozdu mail daha hızlı geldi bana.

EA alırsan haber edebilir misin bir de bu raya yazabilir misin?

Tabii ki.

Kanka inşallah çozebilirsin ya elimden geldiğince izah etmeye çalıştım o en son bahsettiğim sayfada bir yerlerde olmadı gerek yani seni, senin ticketinin ekranda yazılı olduğu bir sayfaya atması lazım

Sende böyle bekletmişmiy di kanka

Dosya Ekleri

• 1754747573189.png
    1754747573189.png
    65,8 KB · Görüntüleme: 16

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı