EA Play FIFA 22 açılmıyor

Xorion

Femtopat
Katılım
29 Ekim 2021
Mesajlar
11
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
FIFA 22'yi Xbox Game Pass sayesinde EA App'ten indirdim. Play dedigimde Launcher açılıyor ve oyna dedikten sonra açılmıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Beyler aynı sorun bende de var. Oyun EA ye yeni eklendiği için böyle bir hata verdiğini düşünüyorum. Çözüm yolunu buldum. Oyunun dosyalarını kopyalayın ve tamamen silin. Sonra güvenlik duvarının kapalı olduğundan emin olduktan sonra indirmeyi başlatın. İndirme 15 sn devam ettikten sonra durdurup dosyaları içine kopyalayın. Ve tekrardan indirmeyi devam ettirin. Bu şekilde tekrar indirmenize gerek kalmayacak ve oyun da %90 açılacak
 
Merhabalar sorunun çözümünü bulabildin mi Xbox ile görüştüğümde sadece konsoldan oynayacağı yönünde bilgilendirme yaptılar ama pek inanasım gelmedi çünkü sarı yeşil arayüzü açabiliyorum

Arkadaşlar oyunu kurduğunuz klasör adında Türkçe karakter varsa bu sorunu yaşıyorsunuz ben böyle düzelttim. Teşekkür ederim.
 
Son düzenleme:
Ben ea.com'daki daki bu linkte bulunan 9. paylaşımdaki çözümü uyguladım ve oyun açıldı. Türkçeleştirerek buraya paylaşıyorum.


EA hesabınıza giriş yapın. https://myaccount.ea.com/

Ekranın sağ üst kısmında görünen kullanıcı adının (EA Kimliğinizin) rastgele bir harf ve rakamlar dizisi olduğunu göreceksiniz. Bu uzun kullanıcı adı Steam, Origin ve Xbox Gamepass hesaplarınızın senkronize edilmesini engelliyor.

Kullanıcı adının profilinize girerek "Düzenle" bağlantısını tıklayın ve güvenlik kontrollerini takip edin (2 adımlı auth. yapılandırmanız yoksa bunları ayarlayın).

Güvenlik kontrollerinden geçtikten sonra, kullanıcı adınızı güncelleyebilmelisiniz. Değiştirin ve kaydedin. Ben kısa bir kullanıcı adı seçtim.

Web sitesinden (log out) çıkış yapın. Yeniden giriş yaparak oyunu çalıştırmayı deneyin. Ben bu aşamada siteden log out yaptıktan sonra ea play uygulamasını açtım ve xbox ile bağlandım. sonra uygulama içinden ve masaüstü simgesinden oyun simgesine çift tıklayarak oyunu başlatabildim.

Umarım sizlere de yardımı dokunur.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı