EA Play Game Pass'te aktif hale geldi!

Hocam peki EA Play içerisinde bulunan FIFA 21 sınır süreli oynama devam edecek mi?
Evet, 10 saat süreli deneme devam ediyor. Birkaç aya tam sürüme geçer.
1616097200788.png

Güç bela EA Desktop uygulamasını yüklemeyi başardım ama bu sefer de Xbox GamePass for PC uygulamasında aboneliğim yüklenemediği için herhangi bir şey yapamıyorum. Muhtemelen şu an entegrasyon sürecinden ötürü sorunlar yaşıyoruz, sabretmekte fayda var.

Güç bela EA Desktop uygulamasını yüklemeyi başardım ama bu sefer de Xbox GamePass for PC uygulamasında aboneliğim yüklenemediği için herhangi bir şey yapamıyorum. Muhtemelen şu an entegrasyon sürecinden ötürü sorunlar yaşıyoruz, sabretmekte fayda var.
Sistem açılmadan birkaç saat önce uygulamayı kurup, giriş yapmıştım ve Xbox uygulaması hep açık olduğu için bende bir sorun yaratmadı. Sanırım tüm dünyada giriş yapılmaya çalışıldığı için sorun yaratıyor olabilir.

Bende de bilgisayar açık oldukça uygulama arkaplanda açık kalmaya devam ediyor hocam ama şu an için sorun yaşıyorum. Bekleyelim bakalım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00