Çözüldü EA Play hesabını Steam'e bağlamak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

fakezhl

Hectopat
Yer
Afganistanda big boss ile birlikte
Daha fazla  
Bir türlü EA Play hesabımı Steam'e bağlayamadım. İllaki diyor ki satın alın. Ben bunu nasıl halledeceğim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
EA Play'ı Origin'den aldıysan Steam'e bağlayamazsın/aktaramazsın. Steam'den aldıysan oyunlara Steam'de sahip olup açtığın zaman direkt Origin'e yönlendirir.
Benim bildigim her platform farkli. Steam'de istiyorsan Steam'den alman gerek origindeysen oradan alman gerek gibi.

EA Play'ı Origin'den aldıysan Steam'e bağlayamazsın/aktaramazsın. Steam'den aldıysan oyunlara Steam'de sahip olup açtığın zaman direkt Origin'e yönlendirir.
Steam'den aldım. Açarken Origin açıyor ama oyun içi kurulum kodu istiyor. Activate kodu nereden alacağım?

dün steam üzerinden aldığım ea playden need for speed oyunlarını açmayı denediğimde originse aktarıyo ve oyun inidirilmemiş gibi bi hata çıkıyor. Çözümünü bilen var mı

İşinize yarar mı bilmem ama Steam'e girip oradan kütüphaneden oyunun üzerine gelip sağ tık yapın, oradan yönetin üzerine gelin, CD anahtarları kısmını gösteriyorsa onu deneyin. Göstermiyorsa başka bir yöntem bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…