, bu videodaki adımları EA Play Game Pass'e gelince yaparsın. Daha gelmedi, gün içinde gelecek.
Hocam EA Play'in geleceğini Xbox Türkiye hariç açıklayan birilerinin olmaması normal mi?Merhaba, Türkiye ve Avrupa'da saat farkı nedeniyle henüz açılmamış durumda. Geceye kadar açılmış olur yüksek ihtimalle.Eki Görüntüle 928884
EA Play is Coming to PC for Xbox Game Pass Members Starting Tomorrow - Xbox Wire, globalde açıklandı geleceği.Hocam EA Play'in geleceğini Xbox Türkiye hariç açıklayan birilerinin olmaması normal mi?
EA Play'in Gamepass'e geleceği çok öncedendir biliniyor. Normal şartlarda 15 Aralık gibi gelmesi lazımdı ancak 2021'e ertelendi. Bunun dışında yurtdışında 5 dolarlık bir sistem olduğu ve birçok kişi kullandığı için bir Bethesda etkisi yaratmadı.Hocam EA Play'in geleceğini Xbox Türkiye hariç açıklayan birilerinin olmaması normal mi?
Yapmayın hocam. Her yeni oyun geliş tarihlerinin altına EA Play nerede yazan kişiler var. TR hesabı için demiyorum.EA Play'in Gamepass'e geleceği çok öncedendir biliniyor. Normal şartlarda 15 Aralık gibi gelmesi lazımdı ancak 2021'e ertelendi. Bunun dışında yurtdışında 5 dolarlık bir sistem olduğu ve birçok kişi kullandığı için bir Bethesda etkisi yaratmadı.
O isyanı ben de sürdürüyordum da haber sitelerine etkisi anlamında konuştum. Yoksa EYT mağdurları gibi "EA Play nerede Allahsızlar" tayfa her zaman vardı.Yapmayın hocam. Her yeni oyun geliş tarihlerinin altına EA Play nerede yazan kişiler var. TR hesabı için demiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.