EA Play nasıl kullanılır?

• Konuyu başlatan RSK06
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 1.423

RSK06

Hectopat
Daha fazla  
EA desktop uygulamasını indirdim.
Xbox Game Pass kullandığım Gmail ile giriş yaptım fakat daha ne yapacağımı bilmiyorum. Game Pass'te nasıl oynayacağım ben EA oyunlarını?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
, bu videodaki adımları Ea Play Gamepass'e gelince yaparsın. Daha gelmedi, gün içinde gelicek.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
, bu videodaki adımları EA Play Game Pass'e gelince yaparsın. Daha gelmedi, gün içinde gelecek.

Game Pass'e giriyorum oyunlar gozukmuyor.

Merhaba, Türkiye ve Avrupa'da saat farkı nedeniyle henüz açılmamış durumda. Geceye kadar açılmış olur yüksek ihtimalle.
eaplay.png

Buradaki habere göre bu akşam 21.00'da sistemlere düşmüş olması gerekiyor.

Son düzenleme:
Hocam EA Play'in geleceğini Xbox Türkiye hariç açıklayan birilerinin olmaması normal mi?
EA Play'in Gamepass'e geleceği çok öncedendir biliniyor. Normal şartlarda 15 Aralık gibi gelmesi lazımdı ancak 2021'e ertelendi. Bunun dışında yurtdışında 5 dolarlık bir sistem olduğu ve birçok kişi kullandığı için bir Bethesda etkisi yaratmadı.

EA Play'in Gamepass'e geleceği çok öncedendir biliniyor. Normal şartlarda 15 Aralık gibi gelmesi lazımdı ancak 2021'e ertelendi. Bunun dışında yurtdışında 5 dolarlık bir sistem olduğu ve birçok kişi kullandığı için bir Bethesda etkisi yaratmadı.
Yapmayın hocam. Her yeni oyun geliş tarihlerinin altına EA Play nerede yazan kişiler var. TR hesabı için demiyorum.

Yapmayın hocam. Her yeni oyun geliş tarihlerinin altına EA Play nerede yazan kişiler var. TR hesabı için demiyorum.
O isyanı ben de sürdürüyordum da haber sitelerine etkisi anlamında konuştum. Yoksa EYT mağdurları gibi "EA Play nerede Allahsızlar" tayfa her zaman vardı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı