Saat sınırlaması kalktı zaten.Evet var. Geçen günlerde almıştım 10 saat boyunca oynayabilirsin FC 25 çıktıktan sonra saat sınırlaması kalkar umarım.
Evet kalktı.Hocam kesin olarak saat sınırlaması kalktı değil mi ona göre alacağım da PS4 için.
Teşekkürler hocam.Evet kalktı.
Teşekkürler hocam.
Hocam alamadım, bilmiyorum maalesef. O kadar çok sefer denedim ancak sürekli hata veriyor. Sonrasında PS plus almayı da denedim o da aynı şekilde diğer konularıma bakarsanız çok kere yardım istedim bunun için ancak hâlâ çözemedim. Oyun alabilmeme rağmen abonelik alamıyorum.Hocam bahsettiğim gibi saat sınırlaması varmıymış?
Hocam saat sınırlamaması kalkmamış çat diye gitti oyun.Hocam alamadım, bilmiyorum maalesef. O kadar çok sefer denedim ancak sürekli hata veriyor. Sonrasında PS plus almayı da denedim o da aynı şekilde diğer konularıma bakarsanız çok kere yardım istedim bunun için ancak hâlâ çözemedim. Oyun alabilmeme rağmen abonelik alamıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.