II. Wilhelm
Hectopat
- Makaleler
- 3
Satıştan kaldırıldı ve tekrar satışa sunulmayacak.koleksiyonu alacaktım ama koleksiyon gözükmüyor. 22 mayısta bitmiyor muydu
Satıştan kaldırıldı ve tekrar satışa sunulmayacak.koleksiyonu alacaktım ama koleksiyon gözükmüyor. 22 mayısta bitmiyor muydu
O cevaplar ben de gözükmüyordu sadece 22:58e kadar olan cevaplar gözüküyordu. Bilip bilmeden konuşman ve durduk yere sinirlenmen kötü olmuş. Seçim stresi başına vurmuş.Yahu mesajları okumuyor musun? Satıştan kaldırıldı diyoruz. Daha kaç kez söylememiz lazım?
Seçim ne alaka? Allah akıl fikir versin.O cevaplar ben de gözükmüyordu sadece 22:58e kadar olan cevaplar gözüküyordu. Bilip bilmeden konuşman ve durduk yere sinirlenmen kötü olmuş. Seçim stresi başına vurmuş.
Tüh kaçırdık.Hocam Paket satıştan kaldırıldı
Beleş gibi bir paketti ama kaçırdık maalesefTüh kaçırdık.
Tekrar satılmayacağına dair resmi bir duyuru var mı?Satıştan kaldırıldı ve tekrar satışa sunulmayacak.
Var. LinkTekrar satılmayacağına dair resmi bir duyuru var mı?
Teşekkürler. Hiçbir şeyi satın almak için ertelememek gerekiyor gerçekten, özellikle de Türkiye'de yaşıyorsak...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.