EA SPORTS FC 24 %50 olumsuz yorumla açıldı!

Erkek futbolculara göre değil, kadın futbolculara göre veriliyor reytingler.

İşin saçma tarafı buna ragmen aynı maçta oynayabiliyorlar ve halland gibi bir adamı omuzla yere yıkıyorlar
 
Kadın futbolunu getireceklerine daha iyi yatırımlar yapabilirlerdi. Kim kadın futbolunu izliyor veya seyrediyor ki? Adamlar 3-4 yıldır aynı şeyi koyup sadece adını değiştirip satışa koyuyorlar.

Bro sen ne bekliyosunda daha iyi yatırım yapılabilir diyorsun. Geçen sene gibi ayrı olarak kadın futbolu olması Ultimate Team'de olmasından daha iyiydi ama bu futbol oyunu yani yapılabiliecek değişiklik pek yok ne yapsınlar basketbol modu falan mı gelsin.
 
E football 24 eski pes haline dönse analig, kariyer modu, oyuncu-takım düzenleme ayarlar vs. gelse şu an EA24'ü geçebilir. Yeni düzeltmelerle oynanış zevki iyi geldi bana tek eksiği yukarıda saydıklarım onlar olursa EA24 almaya gerek kalmaz gibi.
 
Her sene bu ve Nba 2k serisi PC'de yerlere vuruluyor ama millet'te 120 saat oynamaya devam ediyor. Sordugunda ise "alternatifi yok kral" diyorlar. O zaman aglamiyacaksin kardes.
 
Her sene bu ve NBA 2K serisi PC'de yerlere vuruluyor ama Millet'te 120 saat oynamaya devam ediyor. Sordugunda ise "alternatifi yok kral" diyorlar. O zaman aglamiyacaksin kardes.

FC 24'te Galatasaray 3 alternatif forma eklenmemiş gecen sene FIFA 23 ayniydı güncelleme ile getirdiler oyun güzel.
 

Geri
Yukarı