EA Sports FC™ 25 indirimde alınır mı?

Hocam Papara, Tosla gibi ön ödemli kartları kabul etmiyor. Eğer sanal kart oluşturma özelliği varsa Papara'da öyle deneyin, olmazsa yapacak bir şey yok. Ben kredi kartından alacaktım, onu bile kabul etmedi. Sanal kart oluşturup ancak alabildim
hocam proton vpn ile ukraynaya bağlandım siteye region seçince otomatik olarak ukrayna para birimine atarmı
1733164335215.png
 
Hocam şimdi ülkeyi ayarlardan Ukrayna'ya aldım VPN ile de Ukrayna'ya çektim ödeme birimi olarak euro gözüküyor.
Euro değil Ukrayna grivnası gözükmesi lazım. Urban VPN ile deneyin. Ve EA hesabınıza alın oyunu steam veya Epic üzerinden değil.

Hocam şimdi ülkeyi ayarlardan Ukrayna'ya aldım VPN ile de Ukrayna'ya çektim ödeme birimi olarak euro gözüküyor.

Şu an denedim Urban VPN ile, sıkıntı çıkarmadı oluyor hala ve Euro da çıkmadı.
 
Hocam keşke oradan alsaydım direkt. Şimdi 3 ay boyunca da Ukrayna'da kalacak sanırım Steam. Ayrıca EA de indirim ne kadar devam ediyor bilmiyorum ama 27 Kasım son gün iade gelmesi uzun sürer. Steam kabul eder mi acaba ya ne yapsam?

Not: Hocam şimdi mail geldi kütüphaneye eklendi oyun. Şu anlık hiçbir sıkıntı yok. Teşekkürler. Umarım bloke vs gibi bir sıkıntı yaşamam.

Hocam bir sorun yaşadınız mı almak istiyorum ben de 900 TL çok pahalı yardımcı olur musunuz bir yerden iletişim kuralım.

Rica ederim hocam, yardımcı olabildiysem ne mutlu.
hocam ben deniyorum hata veriyor ödeme
 
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı