EA uygulaması üzerinden alınan FC 24'te gamepad çalışır mı?

Arminius

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Daha önce FIFA 23'ü Game Pass ile oynamaya çalışmıştım ama oyun kolu ne yaptıysam çalışmamıştı. Şimdi EA uzerinden FC 24 almayı düşünüyorum ama benzer bir sorun yaşmakatan korkuyorum. Aramızda oyunu EA üzerinden alıp oyun kolu ile oynayan var mı?

Sorun oyun kolunuz ile alakalı olabilir mi? Başka oyunlarda denediniz mi?

Sorun oyun kolunuz ile alakalı olabilir mi? Başka oyunlarda denediniz mi?

Diğer oyunlarda çalışıyor marka bir kol değil ama Steam uzerinden aldığım oyunlarda sorun yaşamamıştım.

Herkes EA üzerinden alıp kol ile oynuyor hocam zaten sorun sende öyle bir ihtimal yok yani.

Game Pass üzeeinden sorun yaşamıştım FIFA 23'te eğer FC 24'te sorun yoksa gönül rahatlığıyla alabilirim.

Arkadaşlar merhaba. Daha önce FIFA 23'ü Game Pass ile oynamaya çalışmıştım ama oyun kolu ne yaptıysam çalışmamıştı. Şimdi EA uzerinden FC 24 almayı düşünüyorum ama benzer bir sorun yaşmakatan korkuyorum. Aramızda oyunu EA üzerinden alıp oyun kolu ile oynayan var mı?
Kol görmeme sorununun çözümü basit hocam siz alın kol sıkıntısı olursa yardımcı olayım.

Hocam bu başlığı gördüm ve ea play'den aldığım Ea FC'de logitech f310 kolumu görmüyor yardımcı olabilir misiniz ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı