EA vs dil bölümü

h3hus

Decapat
Yer
Balıkesir/Edremit
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci Intel(R) Core(TM) i3-10105F CPU @ 3.70GHz, 3696 Mhz, 4 Çekirdek, 8 Mantıksal İşlemci

Yüklü Fiziksel Bellek (RAM) 8,00 GB

Sistem Üreticisi BIOSTAR Group
Sistem Modeli H510M

Harici Ekran Kartı Palit GTX 1650 GP NE6165001BG1-1175A 128 Bit GDDR6 4 GB Ekran Kartı
Meslek
DC MOD
İyi günler sevgili hocalarım, sizlere danışmak istediğim konu şu: Eşit ağırlık mı yoksa dil mi matematik iyi değilim ve dil geçmeyi düşünüyorum. 11. sınıfım, eşit ağırlıktayım ama çok kararsızım. Hocalarımla konuştum, B2 seviyesi öğreneceksin, senin burada TYT hazırlanman olacak diyorlar. İşsiz kalırım düşüncesi var. İngilizcem iyi mi sorusuna da cevabım notlarım 70-80 civarlarındaydı orta ve lise 9-10'da. Sizin de fikirlerinizi söylemenizi isterim. İyi günler diliyorum.

Öncelikle matematik calisman şart eğer EA okumak istersen. İngilizce kısmına da şunu söyleyeyim notlara bakma test et bir yerlerde okuldaki notlardan yüksek alanlar bile A2 olamıyor çünkü. İşsiz kalma düşüncen de doğru eacilar bile zor buluyor dilciler daha zor tabii ülkede değere binmiyor sayısalcilar da aynı şekilde tek değerli bölüm tıp yani.

Dil mantıksız, çoğu meslekte iyi olmak isteyen insanlar Türkçe kaynak yetersizliğinden en azından İngilizce öğreniyor zaten, kaldı ki ingilizcen pek de iyi değilmiş 70-80 civarındaysa, eacı ol Full matematiğe kas, matematikte iyi değilsin ama ingilizcen de mükemmel değil, senin yaşında ya da sınıf seviyende B2 bir sürü sayısalcı eacı biliyorum.

Üstteki yorumlara da ek olarak dil bölümünde de Matematik gerekiyor. TYT büyük etken dil bölümünde.

Dil mantıksız, çoğu meslekte iyi olmak isteyen insanlar Türkçe kaynak yetersizliğinden en azından İngilizce öğreniyor zaten, kaldı ki ingilizcen pek de iyi değilmiş 70-80 civarındaysa, EAC'ı ol Full matematiğe kas, matematikte iyi değilsin ama ingilizcen de mükemmel değil, senin yaşında ya da sınıf seviyende B2 bir sürü sayısalcı EAC'ı biliyorum.

Üstteki yorumlara da ek olarak dil bölümünde de matematik gerekiyor. TYT büyük etken dil bölümünde.

Öncelikle matematik calisman şart eğer EA okumak istersen. İngilizce kısmına da şunu söyleyeyim notlara bakma test et bir yerlerde okuldaki notlardan yüksek alanlar bile A2 olamıyor çünkü. İşsiz kalma düşüncen de doğru eacilar bile zor buluyor dilciler daha zor tabii ülkede değere binmiyor sayısalcilar da aynı şekilde tek değerli bölüm tıp yani.

İyi günler sevgili hocalarım yazdiğinız fikirler için teşekkür ederim öncelikle İngilizce seviyem hakkımda test yaptığımda A2 seviyem bir İngilizcem var bu kararı vermeden önce İngilizce öğretmeniye konuşmuştum sen TYT yoğunluk vereceksin dil işi bizde demişti zaten dil şu amaçla istiyorum eğer dil seçersem AYT kısmı bizde olmayacak ve sadece TYT odaklı olabileyeceğim bu yüzden ve hem YDS hem de MSÜ girmeyi düşünüyorum eğer MSÜ hava deniz kara biri gelirse İngilizce 2 plan koymayı düşünüyorum

@h3hus, şunu da söyleyeyim: Okuldaki dil bölümlerinde İngilizce öğretilmiyor, sınava yönelik hazırlarlar seni. Yok konuşmasıdır, yazmasıdır, dinlemesidir onları görmezsin. Sadece sınav odaklı çalıştırırlar.

İyi günler sevgili hocalarım, sizlere danışmak istediğim konu şu: Eşit ağırlık mı yoksa dil mi matematik iyi değilim ve dil geçmeyi düşünüyorum. 11. sınıfım, eşit ağırlıktayım ama çok kararsızım. Hocalarımla konuştum, B2 seviyesi öğreneceksin, senin burada TYT hazırlanman olacak diyorlar. İşsiz kalırım düşüncesi var. İngilizcem iyi mi sorusuna da cevabım notlarım 70-80 civarlarındaydı orta ve lise 9-10'da. Sizin de fikirlerinizi söylemenizi isterim. İyi günler diliyorum.

Hazırlıklı lisedeyim 10. sınıfta şu an B2 öğreniyoruz. B2 seviyesi çok da yüksek seviye falan değil. Herkes yapabilir bence. TYT'de fark atılıyormuş zaten. Ayrıca dil seçtiğinizde İngilizce hocası falan olacaksınız. Çok seçeneğiniz olmayacak. EA'da hiç değilse 3-5 seçeneğiniz olacak.

@h3hus, şunu da söyleyeyim: Okuldaki dil bölümlerinde İngilizce öğretilmiyor, sınava yönelik hazırlarlar seni. Yok konuşmasıdır, yazmasıdır, dinlemesidir onları görmezsin. Sadece sınav odaklı çalıştırırlar.

Hocam bizim okullardaki İngilizce müfredatının %80'i falan gramerden geçiyor zaten.

@Ahmsef, haberiniz olsun. Onu söyleyeyim de beklenti içerisinde gitmeyin, sonra hayal kırıklığına uğrarsınız.

@Ahmsef, elbette ki ilgi alanınızla alakalı bölüm seçmeniz daha mantıklı olur. Sayısal seçeceğinize göre TYT'yi çok iyi durumda tutmak zorunda kalacaksınız. Dil sınavına da girersiniz, bir bakarsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı