Sağlık yönetimi düşünüyorum en yüksek Ankara'da mesela Hacettepe, İstanbul'da Cerrahpaşa alıyor. 100k ile benim hedefim iktisat filan değil ki. Ama örneğin Marmara'da iktisat çok mu kötü İstanbul üniversite de işletme çok mu kötü hayır 100kdan sonra asıl iyi bölümler geliyor 200k ya çok az olsa bile var.
EA ve sayısal ikisindende gitmeye karar verdim bir risk neden mi aldım böyle bir risk diye soracak olursanız diyelim sayısal çok kötü geldi en azından EA 200k yaparım sağlık yönetimi okurum. Hemşirelikle alakalı çok olumsuz şeyler duydum okumak mantıklı mı ki? Odyoterapi gibi bölümler daha mı kötü?
Burdakilere sesleniyorum bir daha OBP kırık zaten 50k geriye attı tam olduğu halde. Bir de kırık en az 90k geriye atar benim 30k yapmam lazım ki 100klarda kalayım. Mümkün olmayacağı için 200k diyorum. Sayısalcı akrabalarımdan çok öneri geldi sağlık yönetimi oku diye. Ankara'ya da Hacettepe gibi bir yerde okursan sağlam ilerlersin diye EA da o ilgimi çekiyor geri kalan bölümler çok ilgimi çekmiyor. Biraz garantici olmak istiyorum bir sene daha yapamazsam çok kötü psikolojik çöküntüye girerim hem donduracağım okula tekrar devam ederim hem de bir daha çalışacak psikoloji kalmaz.