Easy cep'ten yenilenmiş iPhone 13 Pro alınır mı?

Bütçe
55.000 TL
iPhone 13 Pro almayı düşünüyorum ama sıfırı bana göre pahalı. Easy cep'ten yenilenmiş olanlar uygun fiyata geliyor. Ama çekincelerim var, riskli işe benziyor. Mükemmel a kalite link: Yenilenmiş IPhone 13 Pro 256 GB Sierra Mavisi Cep Telefonu

Alınır mı?

4 nesil önceki yenilenmiş bir cihaza o kadar para vermek inanılmaz ahmakça geliyor onun yerine git 16e veya düz 15 al daha çok mutlu eder Android tarafında ise S24 Ultra onerebilirim.

iPhone 13 Pro almayı düşünüyorum ama sıfırı bana göre pahalı. Easy cep'ten yenilenmiş olanlar uygun fiyata geliyor. Ama çekincelerim var, riskli işe benziyor. Mükemmel a kalite link: Yenilenmiş IPhone 13 Pro 256 GB Sierra Mavisi Cep Telefonu

Alınır mı?

Alınmaz, Android bakarsanız Honor Magic 7 Pro bu bütçedeki en iyi telefon, hatta bu senenin en F/P amirali bile denebilir. Honor markasından çekinirseniz S25+ bakın(telefon boyutunun farketmediğini varsayarak öneriyorum)

iPhone 12 Pro almıştım ve 2 ay sonrasında ekranı kalktı ve garantiye gönderebilmek için uğraştım kullanıcı kaynaklı dediler. Sonrasında gönderebildim ve sonrasında 3-5 bin TL zararına sattım o gün bugün uzak duruyorum. Yenilenmiş telefon alınmaz. Çogu parçaları değiştirip belirtmiyorlar. Tavsiye etmek bir tarafa kullanılmaz bile.

Alınır. Garanti veriyorlar zaten. Cihazın A grade / Mükemmel olmasına dikkat edin. Pil sağlığı %90 ve üzeri olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı