Easy SMX X10 alınır mı?

Bütçe
500
İyzico ve Parolapara kullandığımda 500 TL'ye denk geliyor. Uzun zamandır gamepad almak istiyordum, çok beklentim yok, alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İyzico ve Parolapara kullandığımda 500 TL'ye denk geliyor. Uzun zamandır gamepad almak istiyordum, çok beklentim yok, alınır mı?
Gayet alınır ve güzel bir model. Çakma DS4'lerin ve F710'nun bile yanında çok iyi kalır ama satıcı konusunda "garanti, hizmet" tarafının berbat olduğunu söylüyorlar. Mallarının arkasında durmuyormuş.

Fiyatına göre gayet iyi bir kol, elimde 2 tane F710 olmasa ben de alırdım.

Kesinlikle alınır bu fiyata

Hocam bu connectgame mevzusuna takıldım biraz. İade değişim vsde çok yokuşa sürüyolarmış riske değer mi ? Bir de Easy uluslararası bi garanti sağlamıyor herhalde değil mi ?

Hocam iyzico ve parolapara ile nasıl 500 geliyor bende almak istiyorum
Hocam connectte sadece iyzico ile ödeme var. İyzico hesabı açıp ilk ödemeye 500tl kampanyasına katılmanız lazım. Sonrasında Vodafone pay hesabı açıp onda da kart oluşturmanız lazım. İkisinde de kartı onaylamanız lazım. Vodafone pay ile de 3500tl olan kampanyaya katılınca o da 100 tl veriyor. Parolapara kampanyası kullanmadıysanız Vodafone yerine parolapara hesabı açıp orada cashback alabilirsiniz. Parolapara ilk alışverişte 400 TL veriyor. Daha sonra parolapara veya vodafone pay kartınızı iyzico hesabınıza ekleyip ödemeyi yapıyorsunuz. Parolapara ile alırsanız 900, Vodafone ile alırsanız 600 TL cashback almış oluyorsunuz. İyzico içine gelen cashback çekilmiyor ama sipariş verirken veya kart alırsanız kartıyla kullanabiliyorsunuz.
@CheesyEngin

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı