Easybcd EFI uyarısı

verbayer

Decapat
Katılım
19 Mayıs 2020
Mesajlar
9
Ubuntu işletim sistemini merak edip sanal makinede denedim ve hoşuma gitti. Şimdi 2. işletim sistemim olarak kurmak istiyorum. Fakat incelediğim çoğu kaynakta Bootloader'ı düzenlemek için easybcd adlı program kullanılıyor. Ve uygulamayı açtığımda şöyle bir uyarı ile karşılaşıyorum:

uyarı.png


Uygulamanın sitesine girdiğimde bununla ilgili birkaç çözüm yöntemi olduğunu gördüm. Ama hiçbirini anlayamadım. Benzer bir durumla karşılaşan olduysa bunu nasıl çözebilirim?
Not: Sistem bilgisinde BIOS modu "UEFI" olarak görünüyor.
 
Tüm kişisel dosyaları ayrı bir bölüme taşıyın. Belgeler, Resimler, Müzik ve diğer benzer klasörleri D veya C bölümüne taşıyın ve böylece Windows güvenli bir şekilde yönetilebilir, verilerinizi koruyabilirsiniz.

Bunları yaptıktan sonra aşağıdaki videoyu izleyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı