EasyCep deneyimi olan paylaşabilir mi?

Orijinal bataryayı çıkma harici sadece Apple servisi kullanabiliyor diye biliyorum.
Değişik.
Not: şimdi yöntemlerden birine baktım. Uygulama başına pil tüketim yüzdesi gözükmeyince yan sanayi oluyormuş. Evet yan sanayi.

Bahsettiğiniz gibi yan sanayi pil takılmış. 3U Tools'a göre pilin markası SUNWODA. 2022'de üretilmiş. Orijinal pil değişimi için Apple 1.400TL istiyormuş. Muhtemelen bu pili kullanmaya devam edeceğim.
Hocam yan sanayi piller de yüzde değerinin değişmediğini ve sabit olarak %100 olarak gözüktüğünü forum içerisin de bir konu da okumuştum. Kendim daha önce yan sanayi pil kullanmadığım için tecrübem yok, aklınız da bulunması için belirttim.

Hocam yan sanayi piller de yüzde değerinin değişmediğini ve sabit olarak %100 olarak gözüktüğünü forum içerisin de bir konu da okumuştum. Kendim daha önce yan sanayi pil kullanmadığım için tecrübem yok, aklınız da bulunması için belirttim.
Nasıl değişmiyor? kendi telefonumda yan sanayi kullanıyorum 88 civarlarında hocam. 1.5 sene oldu taktıralı.

Bir tanıdığım iPhone X almıştı. Uzun süredir kullanıyor, kendisi çok memnun olduğunu belirtmişti. Yasal haklarınız da mevcut, iade şartları geniş. Benim fikrim, sahibinden temiz ikinci el almanız olur.

Nasıl değişmiyor? kendi telefonumda yan sanayi kullanıyorum 88 civarlarında hocam. 1.5 sene oldu taktıralı.
Fark ettiyseniz kesin olarak emin olduğumdan bahsetmedim ve sadece forum üzerin de bir konuda okuduğumdan bahsettim. Okuduğum konu da belli bir markanın yan sanayi pillerin de değerin değişmediğinden bahsedilmekteydi. Hatırlıyor olsaydım konuyu paylaşırdım ancak uzun süre geçti üzerinden.

Fark ettiyseniz kesin olarak emin olduğumdan bahsetmedim ve sadece forum üzerin de bir konuda okuduğumdan bahsettim. Okuduğum konu da belli bir markanın yan sanayi pillerin de değerin değişmediğinden bahsedilmekteydi. Hatırlıyor olsaydım konuyu paylaşırdım ancak uzun süre geçti üzerinden.
Yaklaşık 4 ay önce yan sanayi bir pil taktırdım ve dediğiniz gibi sağlığı hala 100. Yan sanayi pillerde bms devresinde bir kaç çip eksik olduğundan pilde count sayacı olmadığından hesaplama yapamıyor.Yan sanayide kaliteye göre bu durum değişiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı