EasyCep güvenilir mi?

• Konuyu başlatan Zakli
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 877

Zakli

Picopat
Özellikle iPhone modelleri neredeyse sıfıra yakın fiyatlardan satılıyor. Güvenilir olup olmadığını da tam anlayamadım. Yan sanayi parçalar kullanmalarından şüpheleniyorum. Sizce bu sitefen yenilenmiş telefon alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Özellikle iPhone modelleri neredeyse sıfıra yakın fiyatlardan satılıyor. Güvenilir olup olmadığını da tam anlayamadım. Yan sanayi parçalar kullanmalarından şüpheleniyorum. Sizce bu sitefen yenilenmiş telefon alınır mı?

Yenilenmişe bulaşma, ben deneyim ettim bir daha da Allah korusun.

Güvenilir ama tercihim almamandan yana, yukarıdaki arkadaşında dediği gibi, buradan yenilenmiş telefon alıcağına sarı sitede veya güvenilir bir platformda temiz bulabilirsen hem daha ucuza gelir hem de elinde orijinal parçalara sahip telefon olmuş olur.

Yenilenmiş telefon alıp sorun yaşamamış yakınım yok önermiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı