EasyCep iPhone 7 deneyimim

fallxry

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Selam telefonu dün almıştım kurulum vs. her şeyi yaptım sıkıntısız çalışıyordu. Telefon %1 şarjı vardı şarja taktım EasyCep'in kendi verdiği adaptör ve kablo ilk önce şunu söyleyeyim adaptör orijinal değil, bir markanın şarj adaptörünü yazmışlar veya göndermişler. Telefon açılmıyordu daha doğrusu şarj olmuyordu kabloda incecik bir şeydi bugün götürdüm telefoncuya neden açılmadığını vs. sordum. Ve telefoncu bana şunu söyledi bunun her şeyi orijinal değil ve değişmiş kasa ekran adaptör her şey yani aklınıza ne geldiyse telefonu iade edeceğim, yeni bir telefon bakacağım arkadaşlar size şöyle diyeyim EasyCep'ten asla bir şey almayın bütün parçaları değişmiş temiz bir telefon bakın bende telefoncudan temiz iPhone 7 alacağım. Şans işi sadece arkadaşlar bu yüzden almayın EasyCep'ten söylediklerim bu kadar tam bir dolandırıcılar 2.400 TL'ye resmen çöp gibi bir şey yolladılar.

Not:Neden Açılmadığını söyliyeyim Şarj'dan dolayı açılmadı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı