EasyCep üzerinden iPhone SE 2. nesil alınır mı?

byemre01

Hectopat
Arkadaşlar EasyCep üzerinden 7000 liraya iPhone SE 2020 2. nesil 64 GB buldum. Sarı sitede ve Letgo'da baktıgımda bile o fiyatlarda bulmak zor. Pil sağlığı 85-100 arası, kozmetik mükemmel. Sizce alınır mı? Şu an çıkabileceğim bütçe maksimum 8500 lira falan. Şu an da iPhone 7 kullanmaktayım boyutuna alışığım. EasyCep deneyimi iyi ya da kötü aktarırsanız sevinirim. Müşteri hizmetlerini aradım ve telefonu sordum. Hangi parçaları değişmiş diye. Telefon elinize geldiğinde bir kağıtta hepsi yazacak diye bilgi verildi bana. 14 gün koşulsuz iade kuralı da varmış. 85-100 arası pil sağlığı vadediyor ve kozmetik olarak mükemmel diyor. Sizce bu bütçede ne yapmalıyım? Tavsiye verirseniz sevinirim.

Uygunsa ve iade var ise neden olmasın? Ben de yenilenmiş cihaz aldım. İkisi de elimde. Birinin sorunu yok diğerininde hoparlöründen sesi az çıkıyor. 1 yıl sonra bu sorun oldu. Kozmetik olarak süper.

4 yıl önce ikisini de 1000 TL'ye almıştım.

iPhone 6 ve iPhone 6S aldım.

Uygunsa ve iade var ise neden olmasın? Ben de yenilenmiş cihaz aldım. İkisi de elimde. Birinin sorunu yok diğerininde hoparlöründen sesi az çıkıyor. 1 yıl sonra bu sorun oldu. Kozmetik olarak süper.

4 yıl önce ikisini de 1000 TL'ye almıştım.

iPhone 6 ve iPhone 6S aldım.

Ürün elime geldiğinde nasıl sorgulayabilirim? Biraz araştırdım da o kağıtta yazan değişen parça yazılarına da pek güven olmuyor diyorlar. iPhone cihazlarda hangi parçalar değişmiş ve orijinal mi yan sanayi parça mı nasıl anlarız. Çünkü bunları yaptıktan sonra zaten içimize sinmezse iade ederim sinerse kullanırım fiyatı bana çok iyi geldi çünkü. Siz nereden aldınız? Bu arada yenilenmiş telefonlar?

Ürün elime geldiğinde nasıl sorgulayabilirim? Biraz araştırdım da o kağıtta yazan değişen parça yazılarına da pek güven olmuyor diyorlar. iPhone cihazlarda hangi parçalar değişmiş ve orijinal mi yan sanayi parça mı nasıl anlarız. Çünkü bunları yaptıktan sonra zaten içimize sinmezse iade ederim sinerse kullanırım fiyatı bana çok iyi geldi çünkü. Siz nereden aldınız? Bu arada yenilenmiş telefonlar?
Ben Hepsiburada'dan almıştım önceden. Yenilenmiş ürün diye geçiyordu. İkinci el ama bakımı yapılmış cihazlar demek galiba.

Hocam hangi parçalar ne şekilde değişmiş bilemem ama pil, hoparlör falan değişmişse çok sorun etmezdim ama ekran değişmişse bir şey diyemem.

Ben Hepsiburada'dan almıştım önceden. Yenilenmiş ürün diye geçiyordu. İkinci el ama bakımı yapılmış cihazlar demek galiba.

Hocam hangi parçalar ne şekilde değişmiş bilemem ama pil, hoparlör falan değişmişse çok sorun etmezdim ama ekran değişmişse bir şey diyemem.

Hepsiburada sitesinde satıcının adı neydi biliyor musunuz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı