EasyCep'den iPhone 8 Plus alınır mı?

Yok Oppo değil Samsung A52'den bahsediyorum.

Anladım. Oppo'yu da düşünebilirsin. Samsung'a gelecek olursak çok yeni bir cihaz özellikleri tatmin edici lakin Samsung M51 ve Samsung A71 düşünebilirsin rahatlıkla. Ekranı dert etmem dersen SE 2020 çok iyi bir cihaz.
 

Yakın zamanda çıkacak bir telefon var mı bildiğin? Örneğin mayıs sonları, Haziran başları gibi. Ya da çok beklenen bir telefon, Ekim ayında vesaire.
 
Yakın zamanda çıkacak bir telefon var mı bildiğin? Örneğin mayıs sonları, Haziran başları gibi. Ya da çok beklenen bir telefon, Ekim ayında vesaire.

Tabii ki telefonlar gelecek Xiaomi falan, ama tam fiyatı ne olur bilemem. POCO X3 NFC düşünebilirsin.
 
Tabii ki telefonlar gelecek Xiaomi falan, ama tam fiyatı ne olur bilemem. POCO X3 NFC düşünebilirsin.
Çok kafa karıştırıcı bir durum, M51 çok kaba diyorlar ancak 7000'lik batarya çok iyi, fakat 30 FPS kamerası var. S20 FE 120 Hz sanırım, onda da işlemci hatası var ısınma hatası var deniyor fakat 60 FPS video çekiyor. Çok kafa karıştırıcı.
 

Öncelikle M51'in bataryasına aldanma, Xiaomi düşünür müsün?
 
Sorunların çoğunda yardımcı olmuşlar, çoğu şirkete göre ortalamaları gayet iyi.

1.5 hafta önce EasyCep üzerinden iPhone XR aldım, 4999TL'ye %85 batarya sağlığı ve durum olarak "çok iyi" yazıyordu. Tam bir inceleme yapmak için 1 ay beklemeyi düşünüyorum ama buraya yazabilirim sanırım.

Ürünün kozmetik durumuna çok iyi yazmışlar, yani 1-2 çizik olabilir, ki gelen de böyleydi. Telefonu ilk başta sıfır sandım, görünüş olarak mükemmel duruyordu çünkü. Telefona flash tutup baktığımda gördüm ki arka camında kılıf kullanıma bağlı olarak yuvarlak bir çizik oluşmuş, flash açıp bakmadığım sürece farkedememiştim o çiziği. Batarya sağlığı da çok iyi. 7.5-8 saat ekran ömrü veriyor.

Telefonun siparişini verdikten 2 gün sonra elime ulaştı ve 2 gün içerisinde toplam 8 kez aradım, aklımdaki sorulardan dolayı. Her seferinde 1 dakika içerisinde müşteri hizmetlerine bağlandım, çok yardımcı oldular.

İlk başta tecrübesizliklerinden dolayı şikayetler gelmiş sanırsam, şu an bütün sorunları çözüyorlar gibi. Ayrıca, youtube üzerinde sponsor olan birisinden 250TL indirim kodu bulabilirsiniz. Kendi yaşadığım tecrübeye bakarak, güvenilir olduklarını söyleyebilirim.
 
Öncelikle M51'in bataryasına aldanma, Xiaomi düşünür müsün?
Xiaomi'de çok sorunlu diye duyuyorum sürekli, sorun çıkarmayacak olan 2 Firma var, Samsung ve Apple onları düşünüyorum.
Kimden bulacağım 250 TL'yi, ekstra iPhone 8 Plus almayı düşünüyorum ya da alacağım tarihte ne varsa ( 20 gün sonra ), sence SAR değeri nasıl? Yani yaydığı Radyasyon önemli sonuç olarak insan sağlığı SAR neye göre ölçülüyor?
 
Ayrıca, belirtmeyi unutmuşum. Kozmetik durumu "Mükemmel" yazan ürünlerin ekranı/kasası değişmiş olabiliyormuş, "Çok iyi" yazanlarda bu durum yokmuş. Belirtmem gerekli diye düşünüyorum. Bunun yanında, neden iPhone 8 Plus düşünüyorsunuz? Aynı fiyata iPhone X satıyorlar.
Sar değeri bağımsız şirketler tarafından ölçülüyor. iPhone modellerinin SAR değeri kötü değil. Sponsor kodu göndermem yasak olabilir, ancak Youtube'a "EasyCep" yazıp ilk çıkan videodan bulabilirsiniz.
 

Önceki telefonun hangisiydi? Bir de dediğim gibi şu sar muhabbeti çok sıkıntı. 250 TL'yi nereden alabilirim?
 
EasyCep - Şikayetvar şikayetler çok fazla hocam.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…