Sorunların çoğunda yardımcı olmuşlar, çoğu şirkete göre ortalamaları gayet iyi.
1.5 hafta önce EasyCep üzerinden iPhone XR aldım, 4999TL'ye %85 batarya sağlığı ve durum olarak "çok iyi" yazıyordu. Tam bir inceleme yapmak için 1 ay beklemeyi düşünüyorum ama buraya yazabilirim sanırım.
Ürünün kozmetik durumuna çok iyi yazmışlar, yani 1-2 çizik olabilir, ki gelen de böyleydi. Telefonu ilk başta sıfır sandım, görünüş olarak mükemmel duruyordu çünkü. Telefona flash tutup baktığımda gördüm ki arka camında kılıf kullanıma bağlı olarak yuvarlak bir çizik oluşmuş, flash açıp bakmadığım sürece farkedememiştim o çiziği. Batarya sağlığı da çok iyi. 7.5-8 saat ekran ömrü veriyor.
Telefonun siparişini verdikten 2 gün sonra elime ulaştı ve 2 gün içerisinde toplam 8 kez aradım, aklımdaki sorulardan dolayı. Her seferinde 1 dakika içerisinde müşteri hizmetlerine bağlandım, çok yardımcı oldular.
İlk başta tecrübesizliklerinden dolayı şikayetler gelmiş sanırsam, şu an bütün sorunları çözüyorlar gibi. Ayrıca, youtube üzerinde sponsor olan birisinden 250TL indirim kodu bulabilirsiniz. Kendi yaşadığım tecrübeye bakarak, güvenilir olduklarını söyleyebilirim.