Alabiliyosanız X15 alın. Easysmx kaliteli bir üretici.
Link atar mısınızTemu'da EasySMX X05 gamepadi gördüm. Aslinda nasıl bilmiyorum, alınır mı? Alan varsa bir problemi var mı?
Güzel ama pahalı gereksiz derecedeEasySMX D05 nasıl?
Link atar mısınız
Güzel ama pahalı gereksiz derecede
Link atar mısınız?
Güzel ama pahalı gereksiz derecede
Pro v2 değilse almaya gerek yok bence. D05 alabiliyorsanız güzel alabilirsiniz. Pahalı derken tr için connectgame'in satışından bahsetmiştim bu fiyat güzel şu anD05d05pcs controller gamepad verbesserter - Temu Germany
Schauen Sie sich diese d05pcs controller gamepad - verbesserter controller mit ladedock/hall sensor/rgb-beleuchtung - kein stick-drift, keine - kompatibel mit windows pc, , steam switch, konsolenspiele,gaming-zubehör,präzisionssteuerung,reaktionsfähige tasten,mobile spieler auf Temu...www.temu.com
X05Dieser Artikel wurde abgekündigt - Temu Germany
Schauen Sie sich diese 2,4g wireless controller für pc/iphone/ /switch & – drahtloser gamepad mit hall-effekt triggern, turbo-funktion, vibration rgb-beleuchtung, arcade-drahtjoystick, gaming-controller, konsolensteuerung, ergonomisches design, drahtlose einrichtung, reaktionsschnelle...www.temu.com
Ben Azerbaycanliyim limit 30 manat X05 16 manat D05 ise 31 manat 30 manat limit olduğu için sordum alınır mı? Deye
MACHENIKE G5Pro nasıl bir gamepad?
MACHENIKE G5Pro jiroskop var diye onu düşündüm Temu | Explore the Latest Clothing, Beauty, Home, Jewelry & MorePro v2 değilse almaya gerek yok bence. D05 alabiliyorsanız güzel alabilirsiniz. Pahalı derken tr için connectgame'in satışından bahsetmiştim bu fiyat güzel şu an
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.