Arkadaşlar selamlar, ilk defa gamepad aldım. Basit bir soru ama nasıl şarj ediliyor bu?
Teşekkür ederim, kabloluya alip oynasam oynarken bir yandan şarj oluyor mu?
Dongle modunda oluyor diye biliyorum evet.
Dongle moduna alıp dongle ile bağlıyken kabloyu da bağlamanız lazım evet. Kablo modunda şarj mevzusu nasıl tam bilmiyorum kullanım kılavuzunu okumak gerekDongle moduna alip kablolu mu oynamam lazim? Oyle calisir mi, cunku arkasinda kablolu moda ayrıyeten gecis var.
Dongle moduna alıp dongle ile bağlıyken kabloyu da bağlamanız lazım evet. Kablo modunda şarj mevzusu nasıl tam bilmiyorum kullanım kılavuzunu okumak gerek.
Hocam benimkiler daha gelmediOyle yaptığımda şarj moduna geciyor, kullanamıyorum. Bir de donglei bagladim, dongle moduna aldim ama calismadi.
Hocam donglei PC'ye taktim uzerinde mavi bir isik yanip sonuyor, gampeadi de dongle moduna aldim ve Home tusuna bastim, onda da mavi isik yanip sonuyor fakat gamepad calismiyor, kablolu yaptığımda calisiyor. Neyi yanlış yapiyorum bilgisi olan var mi? @Quanos
Hocam benimkiler daha gelmedi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.