EasySMX X10 nasıl şarj edilir?

Hairo

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar, ilk defa gamepad aldım. Basit bir soru ama nasıl şarj ediliyor bu?

Dosya Ekleri

• 20250703_130611.jpg
    20250703_130611.jpg
    82 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleyen: Moderatör:
Dongle moduna alıp dongle ile bağlıyken kabloyu da bağlamanız lazım evet. Kablo modunda şarj mevzusu nasıl tam bilmiyorum kullanım kılavuzunu okumak gerek.

Oyle yaptığımda şarj moduna geciyor, kullanamıyorum. Bir de donglei bagladim, dongle moduna aldim ama calismadi.

Hocam donglei PC'ye taktim uzerinde mavi bir isik yanip sonuyor, gampeadi de dongle moduna aldim ve Home tusuna bastim, onda da mavi isik yanip sonuyor fakat gamepad calismiyor, kablolu yaptığımda calisiyor. Neyi yanlış yapiyorum bilgisi olan var mi? @Quanos

Son düzenleme:
Oyle yaptığımda şarj moduna geciyor, kullanamıyorum. Bir de donglei bagladim, dongle moduna aldim ama calismadi.

Hocam donglei PC'ye taktim uzerinde mavi bir isik yanip sonuyor, gampeadi de dongle moduna aldim ve Home tusuna bastim, onda da mavi isik yanip sonuyor fakat gamepad calismiyor, kablolu yaptığımda calisiyor. Neyi yanlış yapiyorum bilgisi olan var mi? @Quanos
Hocam benimkiler daha gelmedi

Hocam benimkiler daha gelmedi.

Yarin gelir hocam buyuk ihtimalle, ilk geldiginde bir sarja takin 1 saat falan dursun en az, ondan sonra dongle falan deneyin. 1400TL'ye gore güzel bir cihaz fakat Zelda oyununda falan Gyroscope lazım, oyle kollar da 4K'den başlıyor herhalde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı