Elektronik EasySMX X10 vergi hariç 940TL

Hocam kesinlikle katılıyorum güzel bir gamepad. DualSense'den sonra zamanla alışacağınızı düşünüyorum. size de hayırlı olsun adınıza çok sevindim.

Atıf yapılan yorum:
@Braymm demek ki kimsenin alamayacağı bir şey değilmiş.

Tam sizin mesajlarınızı okurken benimki de teslim edildi. Ben Sunsky ile uğraşmamak için sarı site üzerinden aldım. Aratırsanız toplu almış ve diğerlerinden uygun fiyata satan bir arkadaş var, güvenilir birisi öneririm. Sizinki ne kadara geldi toplamda acaba?

Ben 2C'nin ergonomisini beğenmediğim için aldım. Pişman olacağımı düşünmüyorum, hissiyatı ve tasarımı harika.

Hayırlı olsun hocam, güzel bir gamepad kesinlikle özellikleri vs harika! Vader 4 Pro ile karşılaştırdım biraz tabii ki de vader 4 Pro çok daha üst düzey bir şey ancak EasySMX X20 kesinlikle parasını son kuruşuna kadar hak eden bir ürün diyebilirim. Toplam her şey dahil 1780TL geldi hocam bana

Sizin adınıza da çok sevindim.

Aynı kişiden aldık sanırım hocam hayırlı olsun
Vader 4 pro ile farkı nedir mesela hocam daha üst derken? İleride indirime girerse onu da alabilirim.

Çok fazla farkı var hocam. Ayarlanabilir tekik, yazılım, tuşların kalitesi ve hissiyat gibi.
tuş kalitesi ve hissiyatta çok fark ettiriyorsa onu ben indirimlerde yakalamaya çalışayım hocam teşekkür ederim . Şimdilik x20 ile akalım bakalım.

Aynı kişiden aldık sanırım hocam hayırlı olsun

Vader 4 pro ile farkı nedir mesela hocam daha üst derken? İleride indirime girerse onu da alabilirim.
Evet hocam, numarasını vermiştim size zaten.

Hızlı çevirdiğimde çıkan hassasiyet farkı çok çıktı 2C ile arasında, bu kadar olması normal mi bilmiyorum. İkisi de hall effect.

X20 açık ara farkla çok daha iyi hocam. Hall effect olması iyi olacağı anlamına gelmiyor maalesef.

Ek olarak kullanma kılavuzu için: @peebles @yavuzcetinfanı @Luzz @CelalShengor

X20 kullanım kılavuzu tıkla indir.

Link direkt temu'dan alınmıştır.

Son düzenleme:
Su ana kadar 3 kisinin X20'sinde RB tusunda yay sesi cikti.Sizde de var mi bir bakin, varsa yazin buraya da kullanima bagli cok rahatsiz ederse markaya falan ulasiriz belki ne bileyim.
@yavuzcetinfanı
@Luzz

Su ana kadar 3 kisinin X20'sinde RB tusunda yay sesi cikti.Sizde de var mi bir bakin, varsa yazin buraya da kullanima bagli cok rahatsiz ederse markaya falan ulasiriz belki ne bileyim.
@yavuzcetinfanı
@Luzz
Varmış şimdi kontrol ettim. Ama her zaman olmuyor, basım şekline göre de değişiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…