Elektronik EasySMX X10 vergi hariç 940TL

DualSense'den sonra biraz garip hissettirdi. Tek üzen taraf şu farklı renkte olan yerler keşke siyah veya grimsi bir renk olsaydı. Onun harici mekanik tuşlar güzel hissettiriyor. En güzeli ise yok Steam'den oyunu aç yok şunu yap yok kablo tak derdim bitti. Direkt Xbox gibi çalışıyor. Özlemişim bu olayı. Size de hayırlı olsun hocam. Güzel bir gamepad aldık bence :)

Hocam kesinlikle katılıyorum güzel bir gamepad. DualSense'den sonra zamanla alışacağınızı düşünüyorum. :) size de hayırlı olsun adınıza çok sevindim.

Atıf yapılan yorum:
@Braymm demek ki kimsenin alamayacağı bir şey değilmiş. :)

Tam sizin mesajlarınızı okurken benimki de teslim edildi. Ben Sunsky ile uğraşmamak için sarı site üzerinden aldım. Aratırsanız toplu almış ve diğerlerinden uygun fiyata satan bir arkadaş var, güvenilir birisi öneririm. Sizinki ne kadara geldi toplamda acaba?

Ben 2C'nin ergonomisini beğenmediğim için aldım. Pişman olacağımı düşünmüyorum, hissiyatı ve tasarımı harika.

1736776909250.jpeg

Tam sizin mesajlarınızı okurken benimki de teslim edildi. Ben Sunsky ile uğraşmamak için sarı site üzerinden aldım. Aratırsanız toplu almış ve diğerlerinden uygun fiyata satan bir arkadaş var, güvenilir birisi öneririm. Sizinki ne kadara geldi toplamda acaba?

Ben 2C'nin ergono misini beğenmediğim için aldım. Pişman olacağımı düşünmüyorum, hissiyatı ve tasarımı harika.

Eki Görüntüle 2396015

Hayırlı olsun hocam, güzel bir gamepad kesinlikle özellikleri vs harika! Vader 4 Pro ile karşılaştırdım biraz tabii ki de vader 4 Pro çok daha üst düzey bir şey ancak EasySMX X20 kesinlikle parasını son kuruşuna kadar hak eden bir ürün diyebilirim. Toplam her şey dahil 1780TL geldi hocam bana :)

Sizin adınıza da çok sevindim.

Ben 2C'nin ergonomisini beğenmediğim için aldım. Pişman olacağımı düşünmüyorum, hissiyatı ve tasarımı harika.

Eki Görüntüle 2396015
Aynı kişiden aldık sanırım hocam hayırlı olsun :)
Hayırlı olsun hocam, güzel bir gamepad kesinlikle özellikleri vs harika! Vader 4 Pro ile karşılaştırdım biraz tabii ki de vader 4 Pro çok daha üst düzey bir şey ancak EasySMX X20 kesinlikle parasını son kuruşuna kadar hak eden bir ürün diyebilirim. Toplam her şey dahil 1780TL geldi hocam bana :)

Sizin adınıza da çok sevindim.
Vader 4 pro ile farkı nedir mesela hocam daha üst derken? İleride indirime girerse onu da alabilirim.

Aynı kişiden aldık sanırım hocam hayırlı olsun :)

Vader 4 pro ile farkı nedir mesela hocam daha üst derken? İleride indirime girerse onu da alabilirim.
Evet hocam, numarasını vermiştim size zaten.

Hızlı çevirdiğimde çıkan hassasiyet farkı çok çıktı 2C ile arasında, bu kadar olması normal mi bilmiyorum. İkisi de hall effect.
1736779304397.jpeg

Evet hocam, numarasını vermiştim size zaten.

Hızlı çevirdiğimde çıkan hassasiyet farkı çok çıktı 2C ile arasında, bu kadar olması normal mi bilmiyorum. İkisi de hall effect.
Eki Görüntüle 2396050

X20 açık ara farkla çok daha iyi hocam. Hall effect olması iyi olacağı anlamına gelmiyor maalesef.

Ek olarak kullanma kılavuzu için: @peebles @yavuzcetinfanı @Luzz @CelalShengor

X20 kullanım kılavuzu tıkla indir.

Link direkt temu'dan alınmıştır.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı