Easysmx x10 vs Nova 2 Lite

elricc

Picopat
Daha fazla  
Bugün incelemesini yaptığım aolion k20 veya whatgeek üzerinden wgnew5 kodu ile nova 2 lite alabilirsiniz. Hem dpad hem ömür konusunda çok iyi bir kol nova 2 lite. 1200 tl'ye alabileceğinizin en iyisi. Alırken not kısmına TC yazmanız yeterli
Hocam easysmx x10 mi yoksa whatgeek üzerinden nova 2 lite mı sizce?

Hocam EasySMX X10 mi yoksa whatgeek üzerinden Nova 2 Lite mı sizce?

X10 dpad açısından berbat bir kol ama kalan her şeyi çok güzel hissettiriyor. Nova 2 Lite ise daha yeni çıkan ve genel olarak özellikleri daha fazla olan üstüne satıldığı yer olarak da garantisi daha iyi olan bir yer. Bana sorarsanız dpad önemli değilse EasySMX X10. garantisi de daha iyi olsun dpadi de ama mekanik tuşları gereksiz derseniz de Nova 2 Lite.

Son düzenleyen: Moderatör:
Xbox kolu önermiyorum çok. Tetik titreşimi hariç tüm özellikleri eski kalıyor ve kalan kollarda daha güzel özellikler var. Dpadleri hakkında tam bir bilgim olmadığından wraith kolları hakkında yorum yapamayacağım yani platform oyunu performansları nasıl bilemiyorum. Kalan özellikleri güzel kollar shooter 3 pişman etmez

X10 dpad açısından berbat bir kol ama kalan her şeyi çok güzel hissettiriyor. Nova 2 lite ise daha yeni çıkan ve genel olarak özellikleri daha fazla olan üstüne satıldığı yer olarak da garantisi daha iyi olan bir yer. Bana sorarsanız dpad önemli değilse easysmx x10. Garantisi de daha iyi olsun dpadi de ama mekanik tuşları gereksiz derseniz de nova 2 lite.
dpad önemli hocam x10'in dpadinin kötü olduğunu bilmiyordum. Connectgame üzerinden x10 almayı düşünüyordum Nova 2 Lite'ı araştırıyım sağ olun. 30-35 dolara kadar daha iyi bir öneriniz varsa almak isterim.

dpad önemli hocam x10'in dpadinin kötü olduğunu bilmiyordum. Connectgame üzerinden x10 almayı düşünüyordum Nova 2 Lite'ı araştırıyım sağ olun. 30-35 dolara kadar daha iyi bir öneriniz varsa almak isterim.
Eğer platform oyunu oynamayacaksanız o kadar kötü değil lakin platform oyunları için bir kabus bana sorarsanız. Basması zor, sert bir dpad. Eğer platform oynamıyorsanız çok etkilemez ama dediğim gibi.

Kolla oynadığım zaman genelde platform oynuyorum 😅.
O zaman kesinlikle nova 2 lite üzmez. Birebir deneyimlemedim lakin reddit üzerinde controller redditini yakından takip ediyorum ve dpad tierlisti yapan bir adam(100'den fazla kol vardır listede) nova 2 lite'ı a kategorisine koymuştu

Aynı zamanda dövüş oyunu esporcusu tarafından ayarlaması yapılmış bir dpad zaten

O zaman kesinlikle nova 2 lite üzmez. Birebir deneyimlemedim lakin reddit üzerinde controller redditini yakından takip ediyorum ve dpad tierlisti yapan bir adam(100'den fazla kol vardır listede) nova 2 lite'ı a kategorisine koymuştu
Videolarınızı izledim zaten size güveniyorum bu konuda üzmeyeceğinizden eminim hocam. 1-2 aya kadar alacağım için belki yeni kollar gelir yurt içine onu alırım ama gelmezse Nova 2 Lite'a kesinlikle bakacağım sağ olun.

O zaman kesinlikle Nova 2 Lite üzmez. Birebir deneyimlemedim lakin Reddit üzerinde Controller Reddit'ini yakından takip ediyorum ve dpad tierlisti yapan bir adam(100'den fazla kol vardır listede) Nova 2 Lite'ı a kategorisine koymuştu.

Aynı zamanda dövüş oyunu esporcusu tarafından ayarlaması yapılmış bir dpad zaten.

Şu an da GameSir üzerinden sipariş verdim beklemedeyiz 🙌🏻 tekrardan teşekkür ederim Fantech shooter 3 alacaktım 700 TL daha ucuzuna bunu aldım. Aslında Fantech shooter 3 de yurt dışından alsam ikisi de 30 dolar ama senin tavsiyen ve YouTube'da biraz gezince çok hoşuma gitti ürün.

Dpad tabi sert biraz konforlu değil asla ama sırf klik klik edişinden ötürü bile X10 derdim hocam :)). Yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum sesi hissiyatı falan çok hoş.

O zaman kesinlikle Nova 2 Lite üzmez. Birebir deneyimlemedim lakin Reddit üzerinde Controller Reddit'ini yakından takip ediyorum ve dpad tierlisti yapan bir adam(100'den fazla kol vardır listede) Nova 2 Lite'ı a kategorisine koymuştu.

Aynı zamanda dövüş oyunu esporcusu tarafından ayarlaması yapılmış bir dpad zaten.

Dostum.
Ne önerirsin şöyle bir gelişme yaşandı. Ben de tecrübenize gümrüğe takilmayack bir firma kullanabilirsiniz ayrıca sizin için de uygunsa 1 hafta bekleyelim bu sorun hala düzelmezse siparişi iptal edeyim dedim.

Screenshot_2025-07-02-10-18-48-040_com.google.android.gm-edit.jpg

IMG_20250702_101833.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı