Easysmx X10 vs X15

X15 diyen gamepad'dem anlamıyodur. X10 daha iyi. Benzer kollar ama Mekanik tuşları ve Trigger ile Bumper tuşları genel olarak tuş kalitesi daha iyi.
Mekanik tuşlar sadece X20 de yok muydu hocam ya? Emin misin X10 da olduğuna? O zaman onu almaya çalışalım hiç gönderen birisi de yok.

Hocam arkadaşınız mı getiriyor? Amazon'da ülkenize gönderim yok yazıyorda bende. Güzel bir gamepad alamıyorum gümrük sınırından ötürü.

Evet tanıdık getiriyor. Yanlış hatırlamıyorsam X15 modeli indirime girince 30 euronun altında oluyordu galiba ona da bakabilirsiniz. Hiç olmazsa yurt içinden fantech shooter 3 alabilirsiniz.

Evet tanıdık getiriyor. Yanlış hatırlamıyorsam X15 modeli indirime girince 30 euronun altında oluyordu galiba ona da bakabilirsiniz. Hiç olmazsa yurt içinden fantech shooter 3 alabilirsiniz.
Ya şu mekanik tuşları çok merak ediyorum o yüzden ya X10 ya da X20 alasım var fakat bir video izledim orada arkadaş X10 modeli kablosuzda 250hz çalışıyor diye not düşmüş. Sizin önerdiğiniz fantech 1000hz destekliyor kablosuzda. Bu acaba X10 için eksi midir çok etkiler mi?

Mekanik tuşlar sadece X20 de yok muydu hocam ya? Emin misin X10 da olduğuna? O zaman onu almaya çalışalım hiç gönderen birisi de yok.
X10'da mekanik tuşlu.

Ya şu mekanik tuşları çok merak ediyorum o yüzden ya X10 ya da X20 alasım var fakat bir video izledim orada arkadaş X10 modeli kablosuzda 250hz çalışıyor diye not düşmüş. Sizin önerdiğiniz fantech 1000hz destekliyor kablosuzda. Bu acaba X10 için eksi midir çok etkiler mi?
1000hz veya 250hz olması çok sorun değil gamepad'de. 250HZ dediğin 4ms tepki süresi veriyor. Hiçbir oyunda o farkı hissetmezsin kolay kolay.

1000hz tabi daha iyi ama 250hz diye yerden yere vuracak değiliz. Xbox 9. nesil alıcı ile beraber 16ms gecikme falan veriyor.

Ya şu mekanik tuşları çok merak ediyorum o yüzden ya X10 ya da X20 alasım var fakat bir video izledim orada arkadaş X10 modeli kablosuzda 250Hz çalışıyor diye not düşmüş. Sizin önerdiğiniz fantech 1000Hz destekliyor kablosuzda. Bu acaba X10 için eksi midir çok etkiler mi?

Yani bende pek bilmiyorum ama aman aman bir şey olacağını sanmıyorum. Ben zaten rekabetçi oyunlar oynamayacağım genelde hikayeli oyunlar ve FIFA oynayacağım. Rekabetçi oynarsanız belki fark edebilir ama normalde sıkıntı çıkarmaz gibi. Zaten kablolu kullanırsanız 1000 Hz oluyor.

değeri 30€'yu aşmayan ürünler için gümrük vergisi ödenmez diyor internette.
Ödersin vergini her türlü farketmez o. Zaten ödeme esnasında vergiyi ekliyor.

Yani bende pek bilmiyorum ama aman aman bir şey olacağını sanmıyorum. Ben zaten rekabetçi oyunlar oynamayacağım genelde hikayeli oyunlar ve FIFA oynayacağım. Rekabetçi oynarsanız belki fark edebilir ama normalde sıkıntı çıkarmaz gibi. Zaten kablolu kullanırsanız 1000 Hz oluyor.
Adam akılı fark edilmiyor. 4-8ms civarı 250hz olunca onuda sen hissedemiyorsun adam akıllı zaten.

Bu arada mekanik tuşlar eğlenceli elimde 3 farklı mekanik tuşlu gamepad var 1 tanesini de daha önce sattım. Oynarken daha iyi bence tuşların mekanik olması ama bazı güzel membrane tuşlu gamepad'ler de var.

Ödersin vergini her türlü fark etmez o. Zaten ödeme esnasında vergiyi ekliyor.

Adam akılı fark edilmiyor. 4-8ms civarı 250Hz olunca onu da sen hissedemiyorsun adamakıllı zaten.

Bu arada mekanik tuşlar eğlenceli elimde 3 farklı mekanik tuşlu gamepad var 1 tanesini de daha önce sattım. Oynarken daha iyi bence tuşların mekanik olması ama bazı güzel membrane tuşlu Gamepad'ler de var.

Sesi bir süre sonra rahatsız eder mi izlediğim videolarda sesi fazla gibi geldi ve bir süre sonra rahatsız eder gibi geldi de mekanik tuşların.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı