Elektronik Easysmx X20 Controller vergi dahil 1600TL

Bu daha iyi bi controller. Alabiliyorsan bunu al.

9. nesilden daha iyi.
Alacağım bunu da Aj159 Pro'da olduğu gibi 2 katı ucuza satılırsa büyük söverim.
Bir sorum daha olacak bunu XBOX oyunlarında kullanabiliriz değil mi otomatik tanıyor ekstra bir uygulama indirmeye gerek yok mu yani, elimdeki çakma DS4 kolunu tanımıyor da.

İfadeler: DMN
Alacağım bunu da Aj159 Pro'da olduğu gibi 2 katı ucuza satılırsa büyük söverim.

Bir sorum daha olacak bunu XBOX oyunlarında kullanabiliriz değil mi otomatik tanıyor.
PC'de controller destekli her oyunda sorunsuz kullanırsın. Sistem Xbox kolu olarak görecektir direk.

PC'de controller destekli her oyunda sorunsuz kullanırsın. Sistem Xbox kolu olarak görecektir direk.
O zaman iyi abime de alayım adam çakma DS4 kolunda fifa oynayamıyorum diye yakınıyor . Alacaklara %20 kupon isteyip de alın bence iyi fiyat.

O zaman iyi abime de alayım adam çakma DS4 kolunda fifa oynayamıyorum diye yakınıyor . Alacaklara %20 kupon isteyip de alın bence iyi fiyat.
Eki Görüntüle 2347921
%20 kodu nasıl isteyebiliriz var mı bir yaklaşım tarzı vs?

Aynı kontrolcünün önceki indirim konusunu ben açmıştım ama almamıştım uyuşukluğumdan. Elimde 8Bitdo Ultimate 2C var ama ergonomik olarak beğenmedim, uzun süre oynayınca ertesi gün bileğimi ağrıtıyor. Bu daha ergonomik olduğu için düşünüyorum açıkçası, kağıt üzerinde de güzel görünüyor.

1-2 aydır gamepad arayışı içerisindeyim. bütçem 3500 TL'ye kadar çıkabiliyordu. Ülkede güzel seçenekler olmadığı ve bu duruma bir son vermek amacı ile hiçbir araştırma yapmadan direkt sipariş verdim Bilgilendirme için teşekkürler

Kağıt üzerinde güzel diyorlar görüntüsü de hoşuma gitti alacağım sanırım elimdeki çakma DS4'den her türlü iyidir.
%20 kodu nasıl isteyebiliriz var mı bir yaklaşım tarzı vs?
Müşteri hizmetlerinden hesabıma kupon tanımlayabilir misiniz diyorsunuz isterlerse tanımlıyorlar.

Önceki konuda video ve 1-2 alternatif var öneri olarak. Gamesir de alınabilir denilmiş. Ama ben X20 alacağım gibi.

Gamesir olanın stoğu kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…