Elektronik Easysmx X20 Controller vergi dahil 1600TL

• Konuyu başlatan DMN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 234
  • Görüntüleme 17.226
Ekstra özellikleri lazımsa X20. Ama ekstra özellikler çok umrunda değilse T4 cyclone da olur. Tam karşılaştırma için elime gelmesini beklicem.
Valla biri 2000 diğeri 1400'e geliyor her türlü X20 alacağım sanırım.

500 TL aldım bende mouse iade vermişlerdi bana da beleşe geldi ayrıca %20 kuponda verdiler vallahi Temu iyi çalıştı bize :D
Şöyle vergi dahil 700-900'e gelen gamepad daha indirime girse güzel olacak.

500 TL aldım bende mouse iade vermişlerdi bana da beleşe geldi ayrıca %20 kuponda verdiler vallahi Temu iyi çalıştı bize :D

Sipariş ederken ürün bitti hata verdi şaka gibi %20 kupon istedim temsilci veremiyoruz dedi şansım yerimde değil herhalde bu kadarda olmaz.

Alacağım bunu da AJ159 Pro'da olduğu gibi 2 katı ucuza satılırsa büyük söverim.
Bir sorum daha olacak bunu Xbox oyunlarında kullanabiliriz değil mi otomatik tanıyor ekstra bir uygulama indirmeye gerek yok mu yani, elimdeki çakma DS4 kolunu tanımıyor da.

Sınır 30 euro 5 ürün değil mi, kaçıncı ürünün oldu?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sınır 30 euro 5 ürün değil mi, kaçıncı ürünün oldu?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sadece kendi T.C'mi kullanmıyorum ki daha 5. siparişim anca oldu :D.

Şöyle vergi dahil 700-900'e gelen gamepad daha indirime girse güzel olacak.

Hocalarım bu kuponu nasıl alacağız bize de taktik verin ya bidaki indirimi kaçırmayalım. Müşteri hizmetlerine yazdım ilk kez alışveriş yapacağım ufak bir promosyon mutlu eder falan yazdım bana mısın demedi temsilci veremiyoruz dedi çıktı.

Hocalarım bu kuponu nasıl alacağız bize de taktik verin ya bidaki indirimi kaçırmayalım. Müşteri hizmetlerine yazdım ilk kez alışveriş yapacağım ufak bir promosyon mutlu eder falan yazdım bana mısın demedi temsilci veremiyoruz dedi çıktı.
Hesabıma kupon tanımlar mısınız yazıyorsunuz keyfine göre veriyor ya da vermiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı