Merhaba ben epey baktım connectgame dahil TR'de satan yok, nerden aldınız acaba?Ben TR içinden aldım, memnunum.
Merhaba ben epey baktım connectgame dahil TR'de satan yok, nerden aldınız acaba?Ben TR içinden aldım, memnunum.
Ben bu tarz ürünler ithal eden tanıdığım birinden aldım ama tekrar getirmedi. TR distribütörü Connect Game. Stok bitmiş, tekrar satışa çıkabilir tedarik ederlerse. Diğer modeller stokta çünkü.Merhaba ben epey baktım connectgame dahil TR'de satan yok, nerden aldınız acaba?
Yani 3000e falan koyarlarsa sıkıntı. 2500 ideal bence sonuçta garantisi de olacak. Bende bekliyorum. Bu kolu kullanan varsa bir kaç sorum olacaktı. Programlar vs özelleştirmesi mevcut mu macrolar için.Ben bu tarz ürünler ithal eden tanıdığım birinden aldım ama tekrar getirmedi. TR distribütörü Connect Game. Stok bitmiş, tekrar satışa çıkabilir tedarik ederlerse. Diğer modeller stokta çünkü.
Connect Game 2500'e sattı zaten. Makro kullanmadım ama uygulamasız yapılıyor kol üstünden diye biliyorum. Sanırım uygulaması sadece Android için var.Yani 3000e falan koyarlarsa sıkıntı. 2500 ideal bence sonuçta garantisi de olacak. Bende bekliyorum. Bu kolu kullanan varsa bir kaç sorum olacaktı. Programlar vs özelleştirmesi mevcut mu macrolar için.
Teşekkür ederim bu kötü olmuş. O zaman çok uğraştırır. Vader serisinde direkt yazılımla istediğin msye kadar ayarlanabiliyordu.Connect Game 2500'e sattı zaten. Makro kullanmadım ama uygulamasız yapılıyor kol üstünden diye biliyorum. Sanırım uygulaması sadece Android için var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.