Elektronik Easysmx X20 Controller vergi dahil 1600TL

Hesabıma kupon tanımlar mısınız yazıyorsunuz keyfine göre veriyor ya da vermiyor.

Biraz da sanırım hesaptaki sipariş sayısıyla alakli gibi hiç alışveriş yapmamıştım ben ama siz hocam zaten bu hafta 4 falan oldu herhalde

Biraz da sanırım hesaptaki sipariş sayısıyla alakli gibi hiç alışveriş yapmamıştım ben ama siz hocam zaten bu hafta 4 falan oldu herhalde

Ben ucu ucuna aldım vallahi direkt telden temsilciye baplandım merve hanım geldi oradan dedim bana %20 kupon verebilir misiniz ürün alacağım dedim sonra mousedam 850 TL iade kredi vardı bir de kupon eklendi 550 TL civarına geldi aldım direkt bu gamepadi bu fiyata almak mucize yani beleşe aldım resmen 60 dolar Avrupa fiyatı.

Bende zaten indirime şansa denk geldi. Temu'da siparişime bakmak isterken yanlış sayfaya tıkladım ve ürünün stokta olduğunu gördüm.

Karşılaştırırsanız ne kadar daha iyi mesela?

Hocam benim 8BitDo'da yaşadığım en kötü şey istediğim şeyi yapamamaktı sanki kaçırıyor gibiydi bu kolda hiç öyle bir şey yaşamadım yağ gibi akıyor, mekanik tuşlar çok hoş premium hissettiriyor hall efect mevzusu zaten en önemli nokta 0.1 hata payı çıkıyor test uygulamasında. 1000 Hertz olması da iyi, gerçekten veriyor 1000 Hertz'i. Bu saydıklarımın yanında bir takım extra özelliklerde var zaten bence çok daha iyi X20.

Bana çeviri ile bağlandı temsilci Türk değildi tatlı bir dille söyledim işte ilk alışverişim olacak rica ettim ama veremeyiz dedi zaten cevap vermesi 3 dk sürdü temsilci yüzünden alamadım resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…