Çözüldü EBA 0xc000007b hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

HalilDiken

Femtopat
Katılım
7 Eylül 2020
Mesajlar
5
Herkese iyi günler. 0xc000007b hatasını bende aldım ve Visual Studio paketlerini de indirdim fakat yine olmadı. Yardımcı olursanız sevinirim.
 
Çözüm
C:\Windows\msvcp140.dll
C:\Windows\system\msvcp140.dll

Yukarıdaki dosyaları el ile kopyaladıysanız silin. Başka kopyaladığınız .dll dosyaları varsa onları da silin. Ardından aşağıdaki yazılımları kurun:
Çoklu dosya indirmeye izin verin. Yazılımların zaten kurulu olduğuna dair bir hata alırsanız kurulu olanı kaldırıp yeniden deneyin.

C:\Windows\SysWOW64\MSVCP140.dll
Bu dosya NAME NOT FOUND olarak gözüküyor.
 
Process Monitor ile hata raporu oluşturun; oluşturduğunuz raporu Google Drive, OneDrive, MediaFire, Dropbox gibi yerlere herkese açık olacak şekilde yükleyin.
Visual Studio paketlerini de indirdim fakat yine olmadı.
Hatalı dosyayı silmeden kurduğunuz zaman maalesef işe yaramıyor.
 
Antivirüs programını devre dışı bırakarak tekrar kurmayı denedin mi?
 
0xc000007b hatalarının antivirüs kaynaklı olması çok çok düşük ihtimal, bu hatalar genellikle el ile kopyalanan .dll dosyaları kaynaklı.
Evet ama düşük ihtimal olmasına rağmen şahsen ben bile çok karşılaşıyorum. Antivirüs programım ".dll" dosyalarını virüs olarak algılayıp siliyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…