EBA canlı ders "0xc000007b" hatası

Krienzy

Centipat
Merhaba dostlar, uzun süredir bu hatayı alıyorum her türlü yolu denedim ama bir sonuca varamadım. Sayfada çözümlerine baktım, çözümü yaptıktan sonra tekrar başka hatalar veriyordu. Lütfen yardımcı olabilir misiniz?
Normalde ilk fotoğraftaki hatayı veriyordu. Sitede "msvcp140.dll" ve "vcruntime140.dll" silin ve birkaç dosya yükleyin demişti, yaptım hepsini ama "msvcp140.dll" ve "vcruntime140.dll" sildikten sonra bu sefer de "msvcp140.dll" ve "vcruntime140.dll" dosyaları yok diyor. Allah rızası için yardım edin, 3-4 gündür uğraşıyorum.

Dosya Ekleri

• unknown.png
    unknown.png
    9,3 KB · Görüntüleme: 97
  • Screenshot_10.png
    Screenshot_10.png
    23,9 KB · Görüntüleme: 53
  • Screenshot_11.png
    Screenshot_11.png
    8,8 KB · Görüntüleme: 48
Denetim masasından C++ yazılımlarının ekran görüntüsünü atın. Bir şeyi eksik kurmuş olabilirsiniz.

O zaman rapor paylaşın.

EBA canlı dersten kolay kurtulmanın yolu yeniden kurmak... Bende her derste benzer bir hata veriyor ben yeniden kuruyorum...
Onu bende denedim ama olmuyor.
O zaman rapor paylaşın.
Yaptım. Tam olarak nereye atıcam bu raporu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben genel olarak tekrar deneyerek ve sürekli yeniden kurarak çözüyordum. Fakat birkaç gündür sorun yaşamıyorum kesin bu diyebileceğimiz bir çözüm sanırım yok benim bildiğim kadarıyla

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı