GordonIFreeman
Kilopat
İlgili dosyaları silip. Bunu kursan yeter.İlgili Dosyaları Sildim. Kritik Güncelleştirmeleri Yüklüyorum
Denedim Kuramıyorum Başarısız Oluyor Kurulum.İlgili dosyaları silip. Bunu kursan yeter.
- Download Visual C++ Redistributable Packages for Visual Studio 2013 from Official Microsoft Download Center
- Download dedikten sonra hem vcredist_x64.exe hem de vcredist_x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit olsa da hem 32 Bit (x86) hem de 64 Bit (x64) sürümü kurmalısınız.
- Download Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2015 from Official Microsoft Download Center
- Download dedikten sonra hem vc_redist.x64.exe hem de vc_redist.x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit olsa da hem 32 Bit (x86) hem de 64 Bit (x64) sürümü kurmalısınız.
- vs2013_vcredist_x86-12.0.40664.0.exe.zip
Tamam. Denetim masasına girip, C++'ların ekran görüntüsünü atın.Denedim Kuramıyorum Başarısız Oluyor Kurulum.
Tamam. Denetim masasına girip, C++'ların ekran görüntüsünü atın.
Ne hatası aldın bu arada? Hangisini kurarken aldın?
Güncellemeyi Yükleyemedim Napmam LazımSil:
C:\Windows\SysWOW64\api-ms-win-crt-runtime-l1-1-0.dll
Kur:
- Windows 7 için: Download Update for Windows 7 (KB2999226) from Official Microsoft Download Center
- 8 ve 8.1'de sadece Windows Update altından yükleniyor.Update for Universal C Runtime in Windows
- Update for Universal C Runtime in Windows
- Bu güncellemeyi yükleyebilmek için...
- Windows 8.1 veya Windows Server 2012 R2 işletim sistemlerinde Nisan 2014 güncellemesi kurulu olmalıdır: April 2014 update rollup for Windows RT 8.1, Windows 8.1, and Windows Server 2012 R2 (2919355)
- Windows 7 kullanıyorsanız SP1 kurulu olmalıdır: Service Pack 1 for Windows 7 or Windows Server 2008 R2
- Windows Vista ve Server 2008 için SP2 kurulu olmalıdır: Service Pack 2 for Windows Vista and for Windows Server 2008
- Windows 10'da bu güncellemeye gerek yoktur.
Windows 8.1 için olanları indirin.
Dediklerimi yapıyor musun?Güncellemeyi yükleyemedim. Ne yapmam lazım?
Dediklerimi yapıyor musun?
Dediklerimi ısrarla neden yapmıyorsun? Yap, ve çöz sorununu. Bu kadar.Senin dediklerini yapacağım ama önce KB2919335 yüklemem lazım. Fakat hata alıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.