EBA canlı ders açılmıyor

Makaleler
4
Bu gün canlı dersim olduğu için EBA canlı dersi indirdim, kurdum. Fakat uygulamayı başlatmak istediğimde hiçbir şekilde açılmıyor.
Yönetici olarak denedim, Windows 7 uyumluluk olarak denedim, sildim tekrar kurdum.
Yetmedi Windows 7 Dual Boot'a bile kurdum ama tetiklemiyor, dersimi de kaçırdım. Yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu gün canlı dersim olduğu için EBA canlı dersi indirdim, kurdum. Fakat uygulamayı başlatmak istediğimde hiçbir şekilde açılmıyor.
Yönetici olarak denedim, Windows 7 uyumluluk olarak denedim, sildim tekrar kurdum.
Yetmedi Windows 7 Dual Boot'a bile kurdum ama tetiklemiyor, dersimi de kaçırdım. Yardım eder misiniz?

Uygulamadan başlatmıyorsunuz zaten. İnternetten EBA profilinize giriş yapın, dersinizin olduğu saat o dersi seçip derse katıl seçeneğine basın otomatik olarak açar. Onun harici uygualmadan açılmaz.

Konuyu ben mi yanlış anladım? Ders mi açılmıyor uygulama mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı