yessen Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar, EBA'yı yüklediğim zaman aynen bu oluyor. Lütfen çözümünü söyleyin.
Dyflinn Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.778 Çözümler 5 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #2 Canlı derse girerken mi oluyor bu? Artı 0 Eksi
KS KS yessen Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #3 Dyflinn dedi: Canlı derse girerken mi oluyor bu? Genişletmek için tıkla... Hayır. Artı 0 Eksi
Dyflinn Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.778 Çözümler 5 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #4 yessen dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle internetten baktığım kadarıyla Cmmlib.dll dosyasını indirmeniz gerekiyor. Artı 0 Eksi
yessen dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle internetten baktığım kadarıyla Cmmlib.dll dosyasını indirmeniz gerekiyor.
Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 60 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #5 Bende de aynı sorun vardı internete Cmmlib.dll indir yazdım indirdim EBA'nın dosya konumuna attım ve düzeldi. Not: Eğer bu yöntemle çözüldüyse lütfen çözüldü işaretle. Artı -1 Eksi
Bende de aynı sorun vardı internete Cmmlib.dll indir yazdım indirdim EBA'nın dosya konumuna attım ve düzeldi. Not: Eğer bu yöntemle çözüldüyse lütfen çözüldü işaretle.
Y Yuu Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 207 Çözümler 1 27 Şubat 2021 #6 yessen dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Hocam, normal kendiniz uygulama klasörüne girip "eba.exe"yi mi çalıştırmaya çalıştınız? Artı 0 Eksi
yessen dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Hocam, normal kendiniz uygulama klasörüne girip "eba.exe"yi mi çalıştırmaya çalıştınız?
KS KS yessen Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #7 Yavuz_Çetin dedi: Bende de aynı sorun vardı internete Cmmlib.dll indir yazdım indirdim EBA'nın dosya konumuna attım ve düzeldi. Not: Eğer bu yöntemle çözüldüyse lütfen çözüldü işaretle. Genişletmek için tıkla... Hepsini yaptım ama düzelmedi. Artı 0 Eksi
Yavuz_Çetin dedi: Bende de aynı sorun vardı internete Cmmlib.dll indir yazdım indirdim EBA'nın dosya konumuna attım ve düzeldi. Not: Eğer bu yöntemle çözüldüyse lütfen çözüldü işaretle. Genişletmek için tıkla... Hepsini yaptım ama düzelmedi.
Fermion Kilopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 2.579 Makaleler 76 Çözümler 40 27 Şubat 2021 #8 Zoom kurulu mu peki bilgisayarınızda? Artı 0 Eksi
KS KS yessen Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #9 Fermion dedi: Zoom kurulu mu peki bilgisayarınızda? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
Y Yuu Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 207 Çözümler 1 27 Şubat 2021 #10 yessen dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Hocam, yukarıda iyi anlatamadım. Ama canlı derse girerken olmuyorsa uygulamayı nasıl açmaya çalıştınız? Çünkü program sadece canlı derse katılırken çalışıyor. Canlı derse katılmak dışında programı nasıl açmaya çalışıyorsunuz? Artı 0 Eksi
yessen dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Hocam, yukarıda iyi anlatamadım. Ama canlı derse girerken olmuyorsa uygulamayı nasıl açmaya çalıştınız? Çünkü program sadece canlı derse katılırken çalışıyor. Canlı derse katılmak dışında programı nasıl açmaya çalışıyorsunuz?