EBA hesap olmayanlar EBA üzerinde görünüyor mu?

denedim ama olmuyor yani e okullada denedim eba hesabim yok buyuk ihtimalle buyuzden gozukmuyorum sınıfta diye dusunuyorum size sormak istedim

evet subede gozukmeme sebebim ebada kayitli olmamam mi?
Anlayamadım ebada kayıtlı olmama mevzusunu. Gruba alındıktan sonra ebaya giriş yaptığınız an grup listesinde listeleniyorsunuz.

EBA hesabi yok yani acilmadi bana. Sifrem olmadi hiç girmedim EBA'ya.
Hiç girmemenizin önemi yok okula yazıldığınız an bi eba hesabına sahip oluyorsunuz. Sormak istediğiniz şeyi anladım. Arkadaşım da görmüştüm geçen gün. Yeni sınıf grupları kurulduktan sonra ebaya girmediği için sınıf listesinde kimse göremedi ama ebaya giriş yapınca otomatik listede gözüktü.

Anlayamadım EBA'da kayıtlı olmama mevzusunu. Gruba alındıktan sonra EBA'ya giriş yaptığınız an grup listesinde listeleniyorsunuz.

Yani EBA'ya hiç girmedim kayit olmadim e okullada giremiyorum kullanici yok diyor bu yuzden sinifta gozukmuyorum olabilir mi? Cunku soyle bir şey var hiç giris yapmayip kayit olamiyorum. Adim gozukmuyor buyuk ihtimalle ve kayit olamiyorum. Hiçbir sekilde giris yapamiyorum, 14 yasindayim e-Devlet'le girilmiyor yani.

Hiç girmemenizin önemi yok okula yazıldığınız an bir EBA hesabına sahip oluyorsunuz. Sormak istediğiniz şeyi anladım. Arkadaşım da görmüştüm geçen gün. Yeni sınıf grupları kurulduktan sonra EBA'ya girmediği için sınıf listesinde kimse göremedi ama EBA'ya giriş yapınca otomatik listede gözüktü.

Ben EBA'ya giris yapamiyorum e okullada bu yuzden mi gozukmuyorum yani teşekkür ederim yardimin icin ama ben sifrede almadim soylenmedi. Sifre verilmedi yani e-Okul'la denedigimde olmuyor, oyle kullanici yok diyor yani.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani EBA'ya hiç girmedim kayit olmadim e okullada giremiyorum kullanici yok diyor bu yuzden sinifta gozukmuyorum olabilir mi? Cunku soyle bir şey var hiç giris yapmayip kayit olamiyorum. Adim gozukmuyor buyuk ihtimalle ve kayit olamiyorum. Hiçbir sekilde giris yapamiyorum, 14 yasindayim e-Devlet'le girilmiyor yani.

Ben EBA'ya giris yapamiyorum e okullada bu yuzden mi gozukmuyorum yani teşekkür ederim yardimin icin ama ben sifrede almadim soylenmedi. Sifre verilmedi yani e-Okul'la denedigimde olmuyor, oyle kullanici yok diyor yani.
Tamam o zaman hesabın olmadığı ve grup kurulduktan sonra hiç giriş yapmadığım için gözükmüyorsun. Okul açıldığında müdürle konuşursan yardımcı olur.

Tamam o zaman hesabın olmadığı ve grup kurulduktan sonra hiç giriş yapmadığım için gözükmüyorsun. Okul açıldığında müdürle konuşursan yardımcı olur.
cok tesekkurler kac gundur stresleniyorum subede gozukmuyorum diye cok panikledim biraz degisigim bu konularda o yuzden stresleniyorum

Sıkıntı olmaz strese gerek yok. Şubede gözükmüyorum derken sınıfını öğrenebildin mi de? Rica ederim bu arada.
hayir subelerde yokum sanirim

Sıkıntı olmaz strese gerek yok. Şubede gözükmüyorum derken sınıfını öğrenebildin mi de? Rica ederim bu arada.
yani 2 sube var ama hesabim yok 1 nde gozukmem lazim A oluyorum erken kayit oldugu icin sanirim ama a da yokum b de yokum sanirim

hayir subelerde yokum sanirim

yani 2 sube var ama hesabim yok 1 nde gozukmem lazim A oluyorum erken kayit oldugu icin sanirim ama a da yokum b de yokum sanirim
Eğer velilerinin e devletine giriş yapabiliyorsan arama kısmına meb öğrenci nakil işlemi yazıp girip kendine tıklayıp veli nakil sistemine bağlan diyerek sınıfını görüntüleyebilirsin. İyi geceler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı