Hocam bence bundan sonraki çalışmalarınızda kaynak kodunu tamamen kapatın ne kadar kapatabiliyorsanız ve tamamlamadan paylaşmayın. İsteyen virüs desin bu olaydan sonra kimsenin diyeceğini zannetmiyorum ama...
Bunu çalmama gerek yok zaten Chromium içerisinde her şey otomatik geliyor sen hiçbir şey yapmadın direk Chromium'u aldın bastın içine tam ekran olabilecek hale getirdin o kadar.
Bunu çalmama gerek yok zaten chromium içerisinde herşey otomatik geliyor sen hiç birşey yapmadın direk chromiumu aldın bastın içine tam ekran olabilecek hale getirdin o kadar.
Asıl değinmek istediğim, @312971 hocam hemen yapıyorum deyip paylaşınca siz hemen daha bitmemiş bir projeye, "Kardeşim bende yaparım hadi bakalım kim daha iyi fikrini de çalıyorum kusura bakma" diyerek başladınız. Bende ona fikrini hemen paylaşmamasını kaynak kodunu kapatıp uygulama bitince paylaşmasını söyledim.
Ben özgür bir yazılım yapıyorum ve bunu herkes ile paylaşıyorum. Kodumu kullanabilirsin. Fakat benim kaynak kodumu kullandığını belirtmelisin. Ve insanların algısıyla oynamayı bırakmalısın.