EBA programım çıktı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam bence bundan sonraki çalışmalarınızda kaynak kodunu tamamen kapatın ne kadar kapatabiliyorsanız ve tamamlamadan paylaşmayın. İsteyen virüs desin bu olaydan sonra kimsenin diyeceğini zannetmiyorum ama...
Evet hocam. Kaynak kodu artık şifreleyeceğim. İsteyenler bana yazsın veririm.
Bunu çalmama gerek yok zaten Chromium içerisinde her şey otomatik geliyor sen hiçbir şey yapmadın direk Chromium'u aldın bastın içine tam ekran olabilecek hale getirdin o kadar. :)

Kaynak kodunu ben bulamadım bile.

Bootsrapper ne demek biliyor musun?

Evet hocam. Kaynak kodu artık şifreleyeceğim. İsteyenler bana yazsın veririm.

Bootsrapper ne demek biliyor musun?
Bootsrapper chromium içerisinde gelen birşey zaten. İnsanları ben koydum çaldınız diye kandırma burda.

Bunu yapmak için senin kaynak koduna ihtiyacımız yok zaten firefox tabanlıda yapabilirim.

Bunu çalmama gerek yok zaten chromium içerisinde herşey otomatik geliyor sen hiç birşey yapmadın direk chromiumu aldın bastın içine tam ekran olabilecek hale getirdin o kadar. :)

Kaynak kodunu ben bulamadım bile.
Asıl değinmek istediğim, @312971 hocam hemen yapıyorum deyip paylaşınca siz hemen daha bitmemiş bir projeye, "Kardeşim bende yaparım hadi bakalım kim daha iyi fikrini de çalıyorum kusura bakma" diyerek başladınız. Bende ona fikrini hemen paylaşmamasını kaynak kodunu kapatıp uygulama bitince paylaşmasını söyledim.

Ben özgür bir yazılım yapıyorum ve bunu herkes ile paylaşıyorum. Kodumu kullanabilirsin. Fakat benim kaynak kodumu kullandığını belirtmelisin. Ve insanların algısıyla oynamayı bırakmalısın.

Hocam yeni imzam nasıl ayrıca yerim.

Nuget paketlerinden Cefsharpı kurdukdan sonra iş bitiyor zaten insanlara iftira atma.

Zaten çoğu şeyi kendin yapmış gibi iftira atıyorsun ama hiçbir şey yapmadınız.

İnsanları kandırmaktan başka bir fasfın yok senin.

Zaten torpillisin benim yaptığım yazılımların sen 1 kıtımını bile yapamazsın sen C# ile sörf yapıyorsan ben ne yapıyorum?

Bootsrapper Chromium içerisinde gelen bir şey zaten. İnsanları ben koydum çaldınız diye kandırma burada.

Bunu yapmak için senin kaynak koduna ihtiyacımız yok zaten Firefox tabanlıda yapabilirim.

Ahaha bootstrapper ne demek bilmiyorsun. Chromium ile alakası yok :D.
Nuget paketlerinden cefsharpı kurdukdan sonra iş bitiyor zaten insanlara iftira atma.

Zaten çoğu şeyi kendin yapmış gibi iftira atıyorsun ama hiçbir şey yapmadınız.

İnsanları kandırmaktan başka bir fasfın yok senin.

Zaten torpillisin benim yaptığım yazılımların sen 1 kıtımını bile yapamazsın sen C# ile sörf yapıyorsan ben ne yapıyorum?

Kendini kandırmayı bırak. Forumda benim neler yaptığımı bilen insanlar var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı