EBA programım çıktı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Açıkçasıı bızım yazılımlar 5 sayfa ayakta kalamasın, Sizin basit yazılımınıza MEB'e sat desinler. Olacak iş mi bu iş. Yani insanın sinirini bozuyor bu olay.
Forumda eğer böyle davranmasaydın konuların belki 50 sayfa ayakta kalacak ve çok destek verenin çıkacaktı.

Başka yazılım geliştirenlere laf atarak sadece sana olan kötü önyagıyı çoğaltıyorsun ve yaptığın yazılımları doğal olarak hiçkimse kullanmak istemiyor.

Asıl sizi bitiren şey yazılımı indirdiğimde içerisine sağ tıka koyduğunuzu söylemeniz bakın şu anda aslında sert konuşmuyorum normal bir konuşma tarzıyla söylüyorum yanlış anlaşılmasın ama.

O Chromium içerisinde olan bir şey zaten bu arada.

Evet Chromium içinde olan bir şey ve bende bunu daha stabil hale getirdim.

Tamam yeter ikinizde çok abartınız yaptığınız şeyin masaüstüne EBA kısa yolu atmaktan farkı yok. Ne bu bu kadar övgü beklentisi.

Evet hocam haklısınız.

İçerisinde pek bir şey eklenmemişti açıkcası benim eklediğim chromium'dakide stabil ama siz bilirsiniz. :D.

Hala devam ediyorsunuz. Eziklemeye çalışmaya. :)

Eziklemeye çalışmıyorum güzel kardeşim benim neden yapmadığın bir şeyi yapmış gibi gösteriyorsun onu soruyorum neden her şeyi üzerinize alınıyorsunuz?

Yapmadığımı nereden çıkarttınız? İşiniz sabote edip konuyu farklı yerlere çekmek.
Evet Microsoft'un kendi yaptığı uygulamadan Windows Update'den daha iyi yazılım yapılabilir tabii ki de.

Yine kendinizi kanıtlamaya çalışıyorsunuz. @s3yit bu arada ne yiyiyorsunuz :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı