Çözüldü EBA üzerinden sınıf güncellemeleri ne zaman yapılıyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
EBA'da eğitim durumu kısmında, sınıf güncelle gibi bir kısım var mı? Eğer yoksa siz yapamıyorsunuz demektir ve güncellenmesini beklemeniz gerekir. Bunu da okul idareniz yapacak. Okulun açıldığı hafta ya da 1-2 hafta sonrasında güncellenir, hiç dert etmeyin.
Hocam dislikelerinizi çekerseniz sevinirim .d açıklanmadı. Hafta arasında da açıklanacak hali yok tek ihtimal 2 Eylül kaldı.
O zaman ben nasıl görebiliyorum?
Ekran Alıntısı 4.PNG
Ekran görüntüsü 2024-08-24 181737.png

Son düzenleme:
Konuyu açan arkadaş 9. Sınıf ve ben 9. Sınıflar için olan takvimi söyledim. Yeni okul olduğu ve nakil işlemleri olduğu için daha geç açıklanıyor. 9. Sınıflar için 2 Eylül'de açıklanacağı söylenmişti.
Söylenmişti diyorsunuz ama resmi bir açıklama yok???

Hocalardan aldığım bilgi bu resmi bir açıklama olmasına gerek yok. Ben bildiğim şeyi kesin olmadan söyledim ve muhtemelen doğru olan bu 30'unda da açıklanmaz ise. Sonuç olarak 9'ların dediğiniz gün açılmadı.

Cuma günü açılacağına dair de resmi bir açıklama yoktu ama yazdığım tüm mesajlara disslike attınız .d

Hocalardan aldığım bilgi bu resmi bir açıklama olmasına gerek yok. Ben bildiğim şeyi kesin olmadan söyledim ve muhtemelen doğru olan bu 30'unda da açıklanmaz ise. Sonuç olarak 9'ların dediğiniz gün açılmadı.
Ben kesin olacak demedim 10.Sınıflar için gözüküyor. Bu dediğim tarih 9.Sınıflar için tahmini bir tarihti.

Cuma günü açılacağına dair de resmi bir açıklama yoktu ama yazdığım tüm mesajlara disslike attınız .d
Ama bizim için güncellendi...

Ben kesin olacak demedim 10.Sınıflar için gözüküyor. Bu dediğim tarih 9.Sınıflar için tahmini bir tarihti.

Hocam tamam o zaman benim sizle bir derdim yok, ben bir tarih veriyorum sorgulamadan konudaki tüm mesajlarıma - atıyorsunuz. Siz kesin demediyseniz ben de kesin demedim. Ama doğru olan bu gibi gözüküyor. Arkadaş 9. Sınıf olduğu için ben de böyle bir tarih yazdım.

Bu arada yanlış anlamayın disslike falan umrumda değil sembolik birşey sonuçta ama sadece sorgulamadan dediklerimin yanlış olduğunu düşünmeniz hoşuma gitmedi.

Ben kesin olacak demedim 10.sınıflar için gözüküyor. Bu dediğim tarih 9.sınıflar için tahmini bir tarihti.

Hocam merhaba bende sizin gibi aynı şekilde 10. sınıfa geçtim ancak bende herhangi bir güncelleme olmadı. Hala bakım olduğuna dair uyarı veriyor. Önceki yıl 26 Ağustos'ta bir güncelleme olmuş ancak sonradan şube tekrardan değişmiş şimdi 26 Ağustos'u bekliyorum. Belki biraz da şans işi bekleyip göreceğiz bakalım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı