Hocam cuma günü bir daha kontrol eder misiniz? Tarihlere bakarsanız eğer hep cuma günü bilgiler güncellenmiş.Eki Görüntüle 2288022
Hocam ben size salı günü bakın demedim ki. Cuma günü bir daha kontrol edin dedim.Bugünde denedim hala olmuyor hocam.
Hocam ben size salı günü bakın demedim ki. Cuma günü bir daha kontrol edin dedim.
Hocam ben size salı günü bakın demedim ki. Cuma günü bir daha kontrol edin dedim.
Bugün itibariyle bizim sınıflarımız güncellendi.Tamam hocam cuma günü tekrar denerim.
Hala olmuyor hocam.
Bugün itibarıyla bizim sınıflarımız güncellendi.
Galiba okuldan okula değişiklik gösteriyor.
Eki Görüntüle 2291620
Bugün itibariyle bizim sınıflarımız güncellendi.
Eki Görüntüle 2291620
Hocam 9. Sınıfsanız 9'larda biraz daha geç güncellenir bugün nakiller de açıklanacak çünkü. Bende de aynı.Hocam bende hala değişmedi umarım bir sorun yoktur benimle alakalı.
Hocam 9. sınıfsanız 9'larda biraz daha geç güncellenir bugün nakiller de açıklanacak çünkü. Bende de aynı.
Hocam dislikelerinizi çekerseniz sevinirim .d açıklanmadı. Hafta arasında da açıklanacak hali yok tek ihtimal 2 Eylül kaldı.Bugün itibariyle bizim sınıflarımız güncellendi.
Eki Görüntüle 2291620
Hocam dislikelerinizi çekerseniz sevinirim. D açıklanmadı. Hafta arasında da açıklanacak hali yok tek ihtimal 2 Eylül kaldı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.