EBA'da sınıf 41 kişi gözüküyor

3 yıldır okula gidemiyorum ama meslek lisesiysen ilklerde bölüm dağıtımı yapılmadan rastgele oluyordu 8.sınıf arkadaşımın sınıfı 23 kisiyken bizim sinif 38 kişiydi bölümler dağıldı gene çok bir değişiklik olmadı suriyeliler geldi okula bayağı her sinif 42 kişiydi

Irkçılık anlamında söylemiyorum ama benim girdiğim okul sınavla alan bir okul ve %10'luk bir dilime sahip ve kontenjanı sınırlı öyle herkesin rahatça girebileceği bir okul değil.

Sınıflar için bir kapasite belirleniyor öncesinden ve sınıf sayısı, öğrenci fazla olunca fazlalıkların hepsini en son şubeye atıyor. Okul yönetimi bunu açılmadan halledecektir zaten kafaya takman gereken bir durum yok.

Evet bende öyle düşünüyorum.

Irkçılık anlamında söylemiyorum ama benim girdiğim okul sınavla alan bir okul ve %10'luk bir dilime sahip ve kontenjanı sınırlı öyle herkesin rahatça girebileceği bir okul değil.

Evet bende öyle düşünüyorum.
ozaman büyük ihtimalle düzelir veya belki eba sıkıntılı olabilir eski sınıflardan kalma felan ebayi en son 2020 de kullandım için bi aralar oluyordu

Arkadaşlar böyle bundan sonra böyle bir sıkıntısı olabilecek kişiler için söylüyorum. Sınıfım düzeldi arkadaşlar 27 kişiyiz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı