NinimuRarei
Hectopat
Sanırım sınıfınız hala belli olmadığı için oluyor veya sistemsel sıkıntı bizde de öyle bazı arkadaşlarımın sınıfı gözükürken bazı arkadaşlarımın sınıfı gözükmüyor.
9. sınfa geçtim fakat bazı arkadaşlarım EBA'dan sınıf listesine bakabilirken ben bakamıyorum. Nedenini bilen var mı?
Sınıf zaten ileti gönderme kısmından görüntülenebiliyor, amacım listeyi görmek.Merhaba sınıfınıza nasıl bakabileceğinizi biliyorum. Öncelikle sizin velinizin e-devletine giriyorsunuz (kendi e devletimizden olmuyor maalesef) giriş yaptıktan sonra "milli eğitim bakanlığı" kısmına gelerek "öğrenci belgesi sorgulama" kısmına basın eğer sınıfınız belli ise PDF dosyası vardır. O PDF dosyasını indirin ve sınıfınıza bakın. (bende EBA'dan bakacaktım fakat bende de çalışmadı)
Önemli olan sınıftaki kişileri öğrenmek hocam.Merhaba sınıfınıza nasıl bakabileceğinizi biliyorum. Öncelikle sizin velinizin e-devletine giriyorsunuz (kendi e devletimizden olmuyor maalesef) giriş yaptıktan sonra "milli eğitim bakanlığı" kısmına gelerek "öğrenci belgesi sorgulama" kısmına basın eğer sınıfınız belli ise PDF dosyası vardır. O PDF dosyasını indirin ve sınıfınıza bakın. (bende EBA'dan bakacaktım fakat bende de çalışmadı)
Sınıf zaten ileti gönderme kısmından görüntülenebiliyor, amacım listeyi görmek.
Eki Görüntüle 2566901
Bende Eba hiç açılmadığı için bakamadımda hocam o yüzden dedim.Önemli olan sınıftaki kişileri öğrenmek hocam.
Ben şu anda görüyorum hocam (10. sınıfım), 9. sınıflar da belki bir problem vardır.
10. sınıfım bende de görünmüyor. Ama yaz tatilinde sınıfım değişmişti belki o yüzden görünmüyordur.Ben şu anda görüyorum hocam (10. sınıfım), 9. sınıflar da belki bir problem vardır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.