EBA'da sınıfıma bakamıyorum

• Konuyu başlatan uf7q
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 26
  • Görüntüleme 914
Sanırım sınıfınız hala belli olmadığı için oluyor veya sistemsel sıkıntı bizde de öyle bazı arkadaşlarımın sınıfı gözükürken bazı arkadaşlarımın sınıfı gözükmüyor.

9. sınfa geçtim fakat bazı arkadaşlarım EBA'dan sınıf listesine bakabilirken ben bakamıyorum. Nedenini bilen var mı?

Merhaba sınıfınıza nasıl bakabileceğinizi biliyorum. Öncelikle sizin velinizin e-devletine giriyorsunuz (kendi e devletimizden olmuyor maalesef) giriş yaptıktan sonra "milli eğitim bakanlığı" kısmına gelerek "öğrenci belgesi sorgulama" kısmına basın eğer sınıfınız belli ise PDF dosyası vardır. O PDF dosyasını indirin ve sınıfınıza bakın. (bende EBA'dan bakacaktım fakat bende de çalışmadı)

Merhaba sınıfınıza nasıl bakabileceğinizi biliyorum. Öncelikle sizin velinizin e-devletine giriyorsunuz (kendi e devletimizden olmuyor maalesef) giriş yaptıktan sonra "milli eğitim bakanlığı" kısmına gelerek "öğrenci belgesi sorgulama" kısmına basın eğer sınıfınız belli ise PDF dosyası vardır. O PDF dosyasını indirin ve sınıfınıza bakın. (bende EBA'dan bakacaktım fakat bende de çalışmadı)
Sınıf zaten ileti gönderme kısmından görüntülenebiliyor, amacım listeyi görmek.
sınıf.png

Önemli olan sınıftaki kişileri öğrenmek hocam.

Hocam yeni ileti gönderip bakabiliyorsunuz ama göndermek istemezseniz maalesef biraz daha beklemek zorundasınız. Bende aynı durumdayım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı