Ebay RTX 2060 58$

Arkadaşlar Ebay'a girdim bugün RTX 2060 ekran kartının fiyatı 58$, sizce normal mi? Daha önce alan arkadaşlar var mı?
Gelen ürün acaba orijinal ürün mü, değil mi?
Sitede sürekli böyle ilanlarla karşılaşıyorum.
Bilgisi olan arkadaşların görüş ve önerilerini bekliyorum.

Ebay!da cidden böyle saçma ilan açan var, ben de 78 dolara 1080 ti görmüştüm, hatta sosyalde konu açmıştım. Doğru değildir almayın. Diyelim ki aldınız, ürün geldi, soğutması aynıdır ama çipi 550 Tİ falandır. O paraya verebilirseniz bilemem.

Açık arttırmalı ilan falandır büyük ihtimalle. Link paylaşın, bakalım.
Şu an kalkmış ilan, isterseniz şimdide GTX 1060 var 100 $ yazıyor.
Sanırım şundan bahsediyorsun. Bahsi geçen ürün, Backplate yani arka plaka.
Bu değildi zaten verdiğiniz linkte kartın arka kapağı 36 $ yazıyor.
Ebay!da cidden böyle saçma ilan açan var, ben de 78 dolara 1080 ti görmüştüm, hatta sosyalde konu açmıştım. Doğru değildir almayın. Diyelim ki aldınız, ürün geldi, soğutması aynıdır ama çipi 550 Tİ falandır. O paraya verebilirseniz bilemem.
Bilmiyorum sizin hiç tecrübeniz oldumu? Uygun fiyattan aldınızmı birşeyler.

Şu an kalkmış ilan, isterseniz şimdide GTX 1060 var 100 $ yazıyor.

Bu değildi zaten verdiğiniz linkte kartın arka kapağı 36 $ yazıyor.

Bilmiyorum sizin hiç tecrübeniz oldumu? Uygun fiyattan aldınızmı birşeyler.
Paranızı çöp etmeyin. Ucuz malın yahnisi olmaz. Üzerine biraz daha ekleyip RX 570 bulabilirsiniz diye düşünüyorum. Ben satın almadım. Akıl mantık işi değil çünkü.

Paranızı çöp etmeyin. Ucuz malın yahnisi olmaz. Üzerine biraz daha ekleyip RX 570 bulabilirsiniz diye düşünüyorum. Ben satın almadım. Akıl mantık işi değil çünkü.
Bende merak ettim görselde orijinal ürün gösteriyorlar Laptopların fiyatları 50 100 $ arasında değişiyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı