Ebay üzerinden alışveriş ne ile yapılır?

Makaleler
3
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Ben Ebay'dan Razer Deathadder fare almak istiyordum. Ödeme bölgesine geldiğim de beni direk PayPal'a aktarıyor. Bende PayPal kart var ama kredi kartı niyetine geçiyor. PayPal hesabım vardı 16 yaşında olduğum anlaşıldı ve iptal edildi. Bu fareyi almanın bir yolu yok mu?

5-10 TL'ye İnanal kart alıp aktif et. Bütün online alışverişlerini bu kart ile yapabilirsin. 12 yaş sınırı var diye biliyorum.
Abi zaten PayPal Nakit kart var. Hani TEB bankasının verdiği 15 yaş sınırı var. Ona PayPala tanımlamıştım yaşımı salak gibi söyleyince hesabı incelemeye aldılar. Sınırlama falan koydular işte. Şimdi İnnial kart alsam, PayPala tanımlarsam inniale yatırdığım para PayPal hesabım da gözükecek mi? Yani işlem yapabiliyor muyum?

Benim kardeşim, Ebay üzerinden telefonuna İnanal ile kılıf aldı. Paypal kullanmamıştı. Neden illa Paypal kullanıyorsun ki?
Abi işte otamatik beni PayPal sayfasına aktarıyor. Anlamadığım bir şekilde. Mesela bu kartı Steam üzerin de falan kullanabiliyorum.

Sanırım misafir olarak ödemeyi seçince paypala gerek kalmıyor. Ama faturalarda PAYPAL ödemesi olarak geçiyor. ( Emin değilim)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı